- Δημοσιεύσεις: 112
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 19
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ!
- kerkyreos
- Αποσυνδεμένος
- Παλιός
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Στελλα
- Αποσυνδεμένος
- Πολύ Παλιός
- Δημοσιεύσεις: 180
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 114
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- kerkyreos
- Αποσυνδεμένος
- Παλιός
- Δημοσιεύσεις: 112
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 19
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- manosdet
- Αποσυνδεμένος
- Ο χρήστης είναι μπλοκαρισμένος
- Δημοσιεύσεις: 932
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Επειδή είναι η τρίτη χρονιά που καλλιεργώ μανιτάρια πλευρώτους σα λέω ότι είναι πάρα πολύ εύκολη διαδικασία.
Μέρος με φωτισμό (όχι απευθείας στον ήλιο), να αερίζεται καλά και ψέκασμα με νερό για να έχει υγρασία.
Τα αποτελέσματα από την φετινή μου προσπάθεια φαίνονται στις παρακάτω φωτογραφίες
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Χωριάτισσα
- Αποσυνδεμένος
- Παλιός
- Δημοσιεύσεις: 142
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 15
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- κατερινα γεω
- Αποσυνδεμένος
- Πολύ Παλιός
- Δημοσιεύσεις: 197
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 259
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- manosdet
- Αποσυνδεμένος
- Ο χρήστης είναι μπλοκαρισμένος
- Δημοσιεύσεις: 932
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
κατερινα γεω έγραψε: Πολυ ομορφα! Εβαλα φετος πρωτη φορα και ειχα την ιδια επιτυχια με τα δικα σου. Η απορια μου ειναι , τι θα γινει τωρα? Πρεπει να ανοιξω αλλες τρυπες? Να το γυρισω αναποδα?
Αυτός ο τρόπος καλλιέργειας μανιταριών δίνει δύο φορές συγκομιδή.
Χωρίς να αλλάξεις θέση στο υπόστρωμα συνέχισε να το ψεκάζεις με νερό και σε 2-3 εβδομάδες θα σου ξανακάνει μανιτάρια ( πιό λίγα βέβαια από την πρώτη φουρνιά ).
Αν δεις σε κάποιο σημείο τον σάκο να φουσκώνει και δεν έχει τρύπα άνοιξε εσύ μια μικρή προσεκτικά με ένα μαχαιράκι.
Το αστείο είναι ότι τα περσινά τα πήρα αργά και λόγω αύξησης της θερμοκρασίας μου έδωσαν μια φουρνιά.
Αποφάσισα να μην τα πετάξω και φέτος τους έκανα ένα καλο μούσκεμα τον Οκτώβρη και ξαναδίνουν μανιτάρια πάλι.
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- ilias
- Αποσυνδεμένος
- Διαχειριστής
- Δημοσιεύσεις: 1810
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 594
Μου φαίνεται ότι θα πρέπει να το δοκιμάσω κι εγώ.
2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- manosdet
- Αποσυνδεμένος
- Ο χρήστης είναι μπλοκαρισμένος
- Δημοσιεύσεις: 932
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
ilias έγραψε: Πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες manosdet!
Μου φαίνεται ότι θα πρέπει να το δοκιμάσω κι εγώ.
Ακόμα προλαβαίνεις να βάλεις και φέτος (ή του χρόνου)
Όταν δοκιμάσεις και την γεύση τους σίγουρα θα τα έχεις στο ετήσιο καλλιεργητικό σου καλεντάρι.
(αγαπημενη συνταγή: Ψητά με σκόρδο και λεμόνι , παρμεζάνα και ένα ποτήρι λευκό κρασί)
Ζωντανή απόδειξη πως η ζωή δεν θέλει πολλά για να την απολαμβάνεις....
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- κατερινα γεω
- Αποσυνδεμένος
- Πολύ Παλιός
- Δημοσιεύσεις: 197
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 259
Επισης,. Κι εγω τα ψεκαζω που και που (ετσι το ηξερα) αλλα ο συγκεκριμενος προμηθευτης λεει να το βαλουμε πανω σε ενα μονιμα βρεγμενο χαλακι η μοκετα και τραβαει την υγρασια που χρειαζεται απο τις κατω σχισμες.
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.