Κανόνες

Κανόνες Forum Kalliergo.gr

Καλώς ήρθατε στο forum του 2019.kalliergo.gr,

Παρακαλούμε διαβάστε τους κανόνες του forum του 2019.kalliergo.gr πριν δημοσιεύσετε.

Εγγραφή και συμμετοχή στο forum του 2019.kalliergo.gr, συνεπάγεται την αυτόματη αποδοχή των κανόνων αυτών.

Το forum αυτό, όπως το blog, η κοινότητα, αλλά και το ίδιο το 2019.kalliergo.gr, έχουν δημιουργηθεί από αγάπη και ενδιαφέρον για την καλλιέργεια, τα φυτά και γενικά τη φύση.

Το forum και το 2019.kalliergo.gr έχουν δημιουργηθεί και διαχειρίζονται από ερασιτέχνες και όχι επαγγελματίες του χώρου των φυτών, της καλλιέργειας, φυτωρίων, γεωπόνων, ή όποιας άλλης δραστηριότητας που σχετίζεται με την εμπορική εκμετάλλευση των φυτών ή της παραγωγής από αυτά.

Το κοινό που μας ενώνει, είναι η αγάπη για τα φυτά και τη φύση.

Πολλοί από εσάς έχετε εμπειρία σε συγκεκριμένες καλλιέργειες ή φυτά. Ίσως θα θέλατε να μοιραστείτε τις γνώσεις σας και να απαντήσετε στις απορίες μας.

Άλλοι θέλετε να μάθετε και να γίνετε καλύτεροι. Μπορείτε να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας, να μεταφέρετε τις εμπειρίες σας. Καθώς γίνεστε καλύτεροι, ελπίζουμε ότι θα επιστρέψετε στην κοινότητα, απαντώντας με τη σειρά σας σε ερωτήσεις.

Οι πληροφορίες και οι συμβουλές που παρουσιάζονται στο 2019.kalliergo.gr δεν υποκαθιστούν ή δεν αντικαθιστούν τις συμβουλές και τις πληροφορίες που δίδουν επαγγελματίες γεωπόνοι.

Το 2019.kalliergo.gr, δε φέρει ευθύνη για τα αποτελέσματα που θα έχετε ακολουθώντας συμβουλές ή πληροφορίες που δημοσιεύονται στο 2019.kalliergo.gr.

Πνευματικά Δικαιώματα

Τα κείμενα, τα video και οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο forum αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του κάθε μέλους που τα δημοσιεύει.

Αν δημοσιεύετε, κείμενα, φωτογραφίες ή video από άλλες πηγές, είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής. Αν πρόκειται για πληροφορία που είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο, είναι υποχρεωτική η παράθεση ενός συνδέσμου που οδηγεί σε αυτές.

Απαγορεύεται η δημοσίευση κειμένων και φωτογραφιών από πηγές που προστεύονται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας χωρίς την άδεια των δημιουργών τους.

Το 2019.kalliergo.gr, δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση παραβίασης των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας από δημοσιεύσεις των μελών του. Το κάθε μέλος φέρει την ευθύνη των πράξεών του.

Απλοί κανόνες

Σας ζητούμε να είστε κόσμιοι και ευγενικοί με τα υπόλοιπα μέλη του 2019.kalliergo.gr.

Απαγορεύονται οι εμπορικές συναλλαγές ή αγοραπωλησίες μεταξύ μελών του 2019.kalliergo.gr.

Επιτρέπονται οι συναλλαγές ή ανταλλαγές μεταξύ μελών που δεν έχουν ως σκοπό το κέρδος.

Απαγορεύονται οι έμμεσες ή άμεσες διαφημίσεις από τα μέλη του 2019.kalliergo.gr.

Αν θέλετε να διαφημίσετε προϊόντα ή υπηρεσίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 2019.kalliergo.gr.

Δεν επιτρέπεται η χρήση greeklish. Χρησιμοποιήστε αποκλειστικά ελληνικούς χαρακτήρες.

Αποφεύγετε τη χρήση κεφαλαίων χαρακτήρων. Λέξεις γραμμένες με κεφαλαία, ερμηνεύονται σα να φωνάζετε δυνατά αυτές τις λέξεις!

Είναι στη διακριτική ευχέρεια του 2019.kalliergo.gr να διαγράφει μέλη, δημοσιεύσεις ή ακόμη και ολόκληρες ενότητες που θεωρούμε ότι δε συμμορφώνονται με τους κανόνες, τη φιλοσοφία και την ηθική του 2019.kalliergo.gr.

Η ομάδα του 2019.kalliergo.gr

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.063 δευτερόλεπτα