× Λαχανικά/Κηπευτικά

Συζητήσεις για λαχανικά/κηπευτικά και την καλλιέργειά τους. Εμπειρίες, συμβουλές, απορίες.

κοκκάρι

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #11057 από Ki_pouros
Απαντήθηκε από Ki_pouros στο θέμα κοκκάρι

EIPHNH έγραψε: Παιδια, .........Εκείνο που με προβλημάτισε σε σχέση με τα κοκκάρια είναι ότι την ίδια περίοδο που φύτευσα στη ζαρτινιέρα μου, πήγα και 5-6 στην πεθερά μου, η οποία έχει κάτι παλιές γλάστρες στο μπαλκόνι με λουλούδια και αρωματικά και της έχωσα μερικους βολβούς μέσα στη γλάστρα. Φανταστείτε ότι το χώμα ήταν παλιό, ούτε λίπασμα ούτε κοπρια, στριμωχτά με άλλα φυτά και βγήκαν παρακαλώ 10 μέρες πριν απ'τα δικά μου!!!! :angry: :angry: :angry: Έσκασα!! Πώς γίνεται αυτό? Το ίδιο πότισμα τους κάναμε κι οι 2. Αλλά εγώ που τους είχα τις καλύτερες συνθήκες με το χωματάκι τους το καινούριο, την κοπριούλα τους, το λιπασματάκι τους, την εξοχή τους, τον καθαρό αέρα τους και πήγαν και βγήκαν στις παμπάλαιες γλάστρες της πεθεράς μου!!!! Απαιτώ εξήγηση!!! :angry: :angry: :angry:

Η εξήγηση είναι μια, μοναδική και από αρχαιοτάτων χρόνων ειπωμένη και διαδιδόμενη:
Αυτές οι πεθερές πάντα έχουν τον τρόπο να σκάνε τις νύφες.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ilias, kksakis1, manosdet, ΣΤΑΥΡΟΣ, zaxarias, fireseaker, DAVIS

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #11060 από DOMVOS
Απαντήθηκε από DOMVOS στο θέμα κοκκάρι
Ζήση καλησπέρα.
Σου βγάζω το καπέλο!!!!
Ποιό εμπεριστατωμένη απάντηση για το κοκκάρι, δεν θα μπορούσα να φανταστώ!!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Ki_pouros

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #11061 από EIPHNH
Απαντήθηκε από EIPHNH στο θέμα κοκκάρι
:laugh: :laugh: :laugh: Εντάξει τώρα, με πέθανες :P :P
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Ki_pouros

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #11065 από ilias
Απαντήθηκε από ilias στο θέμα κοκκάρι
Εξήγηση που σε αφήνει χωρίς άλλα επιχειρήματα! :whistle:

Ki_pouros έγραψε: Η εξήγηση είναι μια, μοναδική και από αρχαιοτάτων χρόνων ειπωμένη και διαδιδόμενη:
Αυτές οι πεθερές πάντα έχουν τον τρόπο να σκάνε τις νύφες.

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #11083 από kerkireos
Απαντήθηκε από kerkireos στο θέμα κοκκάρι
14 μερες συμπληρωθηκαν σημερα, κανενα ιχνος απο κρεμμυδακι (αν εξαιρεσουμε ενα που οταν το φυτεψα ειχε ηδη βλαστησει) ποτιζω 2 φορες την ημερα λογω ζεστης και του οτι το παρτερι το χτυπα ο ηλιος ολη μερα.Εβγαλα ενα κοκκαρι απο περιεργεια να δω τι γινεται και ειχε βγαλει ριζες αλλα κανενα ιχνος βλαστου.
Να υποθεσω οτι αργουν λογω θερμοκρασιας?

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #11086 από ssotiris
Απαντήθηκε από ssotiris στο θέμα κοκκάρι
θα βγούνε μην ανησυχείς.

να ποτίζεις τόσο ώστε το χώμα να είναι υγρό και όχι μόνιμα μουσκεμένο, 2 φορές την μέρα δεν είναι πολύ για πότισμα? (εξαρτάται βέβαια και πόσο νερό ρίχνεις την φορά).

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #11096 από kerkireos
Απαντήθηκε από kerkireos στο θέμα κοκκάρι
Δεν ποτιζω παρα πολυ, φροντιζω το χωμα σε ολο το παρτερι να γινεται μουσκεμα σε καθε ποτισμα αλλα να μην λιμνιαζει...Το μεσημερι παντως εχει ηδη στεγνωσει για αυτο και το δευτερο απογευματινο/βραδινο ποτισμα...

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #11097 από ssotiris
Απαντήθηκε από ssotiris στο θέμα κοκκάρι
Τότε θα βγούνε , υπομονή !

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #11124 από EIPHNH
δεν διάβασες παραπάνω που εμένα έκαναν ένα μήνα να βγουν τα πρώτα? Για διάβασε να πάρεις κουράγιο :laugh: Κιακόμα περιμένω κιάλλα. Δεν απογοητεύομαι γιατί τελικά κατάλαβα ότι η ζέστη είναι ότι χειρότερο για τα χειμωνιάτια ζαρζαβάτια. Καμία σχέση που λειτουργεί τόσο ευεργετικά στα καλοκαιρινά.

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #11553 από EIPHNH
είπα σήμερα να ξεριζώσω ένα φρέσκο κρεμμυδάκι, 1 μήνα περίπου μετά που φύτρωσε. Το κρεμμυδάκι μου φαινόταν πολύ λεπτό ενώ ψήλωνε πάρα πολύ. Στο τέλος εφτασε τους 40 πόντους σε ύψος και τσάκισαν τα πράσινα φύλλα του, οπότε είπα να το βγάλω να δω και τι παίζει. Η εικόνα είναι αυτή που βλέπετε παρακάτω και η οποια με προβλημάτισε. Πρώτον γιατί είναι τοσο λεπτό? Μήπως έπρεπε να το αφήσω κι άλλο? Είχε ψηλώσει όμως πάρα πολύ φοβήθηκα μήπως σπάσουν τα φύλλα στο τέλος... Δεύτερον γιατί είναι έτσι στο κάτω μέρος του? Εγώ ξέρω ότι τα κρεμμυδάκια έχουν κάμποσο άσπρο στέλεχος και στο κάτω μέρος ένα μικρό άσπρο βολβό. Αυτό είναι τούμπανο!

Συνημμένα:
Last edit: 12 Χρόνια 1 Μήνας πριν by EIPHNH.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.273 δευτερόλεπτα