× Συζητήσεις για θέματα που δεν έχουν σχέση με τον κήπο ή τις καλλιέργειες.

Όλοι θέλουν να μας σώσουν!! Έλεος!

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6658 από voskos
Απαντήθηκε από voskos στο θέμα Όλοι θέλουν να μας σώσουν!! Έλεος!
Στραβός είναι ο γιαλός;;

Αν οι προχθεσινές εκλογές γινόταν με απλή αναλογική η οποία τόσα χρόνια δεν εφαρμόζεται και ως γνωστό δεν επιτρέπει αυτοδυναμίες (και καλώς κάνει) αλλά συνεργασίες κομμάτων………τι διαφορετικό θα προσέφερε και γιατί την ζητούν επίμονα αφού δεν έχουν μάθει η δεν θέλουν να συνεργάζονται;;

Η εγώ στραβαρμενίζω;
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": spirosk

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6660 από sunrize
Απαντήθηκε από sunrize στο θέμα Όλοι θέλουν να μας σώσουν!! Έλεος!
Η απλη αναλογικη μοιραζει τα κουκια δικαια.Ο καθενας παιρνει αυτο που του αναλογει.
Τα μεγαλα κομματα δεν ηθελαν δημοκρατικες κυβερνησεις αλλα αυταρχικες με τη σημερινη καταληξη.Ετσι ειχαν προσαρμοσει και τον εκλογικο νομο.
Συνεχιζουν την ιδια πολιτικη νοοτροπια,παραμενουν αμετακινητοι με συνεπεια να μην υπαρχει πλαισιο συνεργασιας.

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6662 από spirosk
Απαντήθηκε από spirosk στο θέμα Όλοι θέλουν να μας σώσουν!! Έλεος!

sunrize έγραψε: Η απλη αναλογικη μοιραζει τα κουκια δικαια.Ο καθενας παιρνει αυτο που του αναλογει.
Τα μεγαλα κομματα δεν ηθελαν δημοκρατικες κυβερνησεις αλλα αυταρχικες με τη σημερινη καταληξη.Ετσι ειχαν προσαρμοσει και τον εκλογικο νομο.
Συνεχιζουν την ιδια πολιτικη νοοτροπια,παραμενουν αμετακινητοι με συνεπεια να μην υπαρχει πλαισιο συνεργασιας.

Συγνωμη,αλλα μεγα λαθος...
Συνεργασιες δεν θελουν τα αριστερα κομματα,ολοι το βλεπουμε πια..
Ας μην κρυβομαστε πισω απο δακτυλα και παπαρολογιες των παραθυρων της τηλεορασης...
Ας δουμε λιγο..
ΔΗΜΑΡ..Δεν συμμετεχω γιατι δεν συμμετεχει ο ΣΥΡΙΖΑ..!!!..Καταπληκτικο δεν ειναι..;
ΣΥΡΙΖΑ..Δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτο συμβαινει...Και τωρα τι κανω,,;;..Καλα ηταν που καταδικαζα τα παντα..Τωρα να κυβερνησω,,;;..Και να εχω και υπουργο Δημοσιας Ταξης..;;..Να το δω και αυτο και ας πεθανω..!!.(Αυτο το λεω εγω)..
Και τι θα κανει αυτος ο υπουργος με τα ΜΑΤ που τα φωναζε πριν λιγες μερες Μπατσοι-Γουρουνια-Δολοφονους..;;..
Και τι θα κανει με τους λαθροπακιστανους που τους ταιζε στο Υπατια τοσους μηνες..;;..κ.λ.π κ.λ.π..
Να πω και κατι γραφικο....
Αν προβλεψω την καταστροφη του αυτοκινητου μου και για να ειναι σωστη η προβλεψη μου,το κοπανησω μονος μου σε μια κολωνα,τι ειμαι..;;..
Προφητης η μ@λ@κ@ς..;;..
Last edit: 12 Χρόνια 6 Μήνες πριν by spirosk. Αιτία: ορθ.λαθος

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6663 από spirosk

sunrize έγραψε: Σπυρο,συμπατριωτη,ο Τσακ Νορρις εδω (σαν ηθοποιος) παιζει το ρολο μπρατσωμενου μελους της ΧΑ,τους καθαριζει ολους και ειναι ο κυριαρχος του παιχνιδιου.

Οτι και να λεμε ομως ειναι στα πλαισια του διαλογου και της ελευθερης εκφρασης της γνωμης.

Δεν αντιμετωπιζεται μια κυρια με χτυπηματα.. καρατε !
Εδω διαφωνω !

Εχω το δικαιωμα να της σερνω μυρια και να της καταλογιζω απειρες ευθυνες,Μεχρι εδω ομως.

Ο βενιζελος ποτε αδυνατισε ?

Ποτε δεν μου αρεσαν τα ακρα αδελφε μου...
Γιαυτο και εφυγα νωρις απο κομματα που ειχαν τετοιες τασεις και εφτασαν στα ακρα τελικα...
Γιαυτο και τωρα που εμφανιστηκε και το αλλο ακρο, το ιδιο νοιωθω...
Ομως αν καποιο απο τα δυο ακρα,ειτε το κοκκινο ειτε το μαυρο,εκανε αυτο που εκανε ο Τζακ στο βιντεο,θα το χαιρομουνα πολυ να πω τη αληθεια..
Στο κατω κατω καλλιτερα σε αυτους παρα στα αυτοκινητα και τα μαγαζια των απλων Ελληνων που ειδαμε τελευταια..

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6665 από Κράνιος
Απαντήθηκε από Κράνιος στο θέμα Όλοι θέλουν να μας σώσουν!! Έλεος!
Δεν είμαι των άκρων. Είμαι υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες ξανά και ξανά. Η προσπάθεια των δύο χαμένων κομμάτων να κρατηθούν στο προσκήνιο δημιουργεί τα προβλήματα των τελευταίων ημερών.
Στο βίντεο με τον άντρακλα που τους δέρνει όλους διακρίνω ένα πρόσωπο κουφό.
Είναι το πρόσωπο που γελάει ευχαριστημένο.
Είναι ο σκηνοθέτης των παρασκηνίων.
Αυτός έχει καλέσει τον Τσακ Νόρρις.

Επίσης προσέχω ότι η ορχήστρα άρχισε να παίζει. Οι φάτσες των κιθαρωδών μου είναι τελείως γνωστές.

Τα πράγματα περιπλέκονται σκοπίμως. Εγώ το λέω παραδικαστικό.
Δικαστές είναι τα ΜΜΕ και οι παπαγάλοι.
Εισαγγελέας είναι τα μνημονιακά κόμματα και η τρόικα.
Κατηγορούμενοι τα μνημονιακά κόμματα και η τρόικα.
Δικηγόροι και από τις δυο πλευρές είναι όλοι μαζί οι προηγούμενοι: Παπαγάλοι, μνηνονιακά κόμματα, τρόικα.
Μάρτυρες; Οι ίδιοι: παπαγάλοι, μνημονιακά κόμματα, τρόικα.

Σ' αυτό το θέατρο του παραλόγου,το δικαστήριο αθωώνει παμψηφεί τους κατηγορούμενους, και στρέφεται εναντίον ανθρώπων του ακροατηρίου.

Το παιχνίδι είναι στημμένο εναντίον μας.
Και δε βλέπω από πού κι ως πού πρέπει να συμφωνήσει ο Καμμένος, ο Τσίπρας ή οποιοσδήποτε άλλος.

Καθυστερούν εν τω μεταξύ την έκδοση ετυμηγορίας, για να βάλουν φωτιά παντού.
Σαν τον Νέρωνα που έκαψε τη Ρώμη.
Ο Νέρωνας δεν έκαψε τη Ρώμη για να γράψει ποίημα αντάξιο του Ομήρου.
Ο Νέρωνας έκαψε τη Ρώμη για να κρατηθεί στην εξουσία!

Όλοι σήμερα ξέρουμε τι γίνεται. Ακόμα και τα μικρά παιδάκια που γράφουν εκθέσεις για την κρίση,
Ηλίου φαεινώτερον: Πρέπει να γίνουν εκλογές τάχιστα για να διώξουμε από τις θέσεις των υπευθύνων τους αδίστακτους, υπόλογους υπόδικους, προδότες, πουλημένους, δοσίλογους, εισαγώμενους..... σακασβίλιδες. Είναι ικανοί να κάψουν τη Ρώμη!
Είναι ικανοί να δημιουργήσουν μεθοριακό επεισόδιο Ελλάδας - Κίνας!
Τι περιμένουμε;

Εκείνοι δεν περιμένουν. Καταστρέφουν ό,τι έχει μείνει.

Οι θεωρίες οι δικές τους λένε:Μόνο με τη βία θα μείνουν. Μόνο με τη βία θα φύγουν.
Ο Καραγκιόζης λέει: Ή με το καλό ή με το ζόρι. Τι μας έμεινε;

Εγώ έχω άλλη θεωρία, διαφορετική απ' αυτουνών, διαφορετική από του Καραγκιόζη.

Η δική μου θεωρία λέει ότι ο λαός πρέπει να βροντοφωνάξει ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ.
Και να τους οδηγήσει γρήγορα σε λύση.

Μόνον ο λαός έχει δικαίωμα και υποχρέωση να σώσει τον εαυτό του. Ή να τους αφήνει να μας οδηγούν στην καταστροφή.

Ακούγεται παράλογο, αλλά δικαιώνεται η κυρία Παπαρήγα. Έχει πει: "Αν πρόκειται οι εκλογές να βγάλουν αποτέλεσμα διαφορετικό απ' αυτό που τους συμφέρει, δεν θα τις αφήσουν να γίνουν!" Λέω ακούγεται παράλογο γιατί έχουμε πρόεδρο δημοκρατίας. Διότι έχουμε δημοκρατία. Έχουμε;
Γιατί να μη γίνουν πάλι εκλογές; Ποιοι δεν το θέλουν; Ο Καμπουράκης πχ; Και γιατί μετράει η γνώμη του περισσότερο από τη δική μου; Επειδή μοστράρει τη μούρη του κάθε μέρα στο γυαλί;

Αυτές τις μέρες σιχάθηκα τα κωλοκάναλα και τους παπαγάλους. Πάντα τους σιχαινόμουν αλλά τώρα μυρίζουν αποσύνθεση. Η σκατίλα τους ρέει απ' τις οθόνες.

Να κάνω και μιαν εκκωφαντική ερώτηση: Γιατί ο Σαμαράς έδωσε σε μιαν ώρα πίσω στον πρόεδρο της δημοκρατίας την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης; Τι παριστάνει τώρα; Αν υπάρχουν πέντε λογικοί άνθρωποι στο κόμμα του, θα πρέπει να στον στείλουν εξορία.

Αν το πασόκ και η ΝΔ θέλουν να διευκολύνουν τα πράγματα πρέπει να δεχτούν τους όρους που θέτουν οι άλλοι. Όλους τους όρους. Μόνον τότε θα δεχτώ ότι είναι ειλικρινείς.
Last edit: 12 Χρόνια 6 Μήνες πριν by Κράνιος.

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6667 από spirosk

Κράνιος έγραψε: Δεν είμαι των άκρων. Είμαι υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες ξανά και ξανά. Η προσπάθεια των δύο χαμένων κομμάτων να κρατηθούν στο προσκήνιο δημιουργεί τα προβλήματα των τελευταίων ημερών.
Στο βίντεο με τον άντρακλα που τους δέρνει όλους διακρίνω ένα πρόσωπο κουφό.
Είναι το πρόσωπο που γελάει ευχαριστημένο.
Είναι ο σκηνοθέτης των παρασκηνίων.
Αυτός έχει καλέσει τον Τσακ Νόρρις.

Επίσης προσέχω ότι η ορχήστρα άρχισε να παίζει. Οι φάτσες των κιθαρωδών μου είναι τελείως γνωστές.

Τα πράγματα περιπλέκονται σκοπίμως. Εγώ το λέω παραδικαστικό.
Δικαστές είναι τα ΜΜΕ και οι παπαγάλοι.
Εισαγγελέας είναι τα μνημονιακά κόμματα και η τρόικα.
Κατηγορούμενοι τα μνημονιακά κόμματα και η τρόικα.
Δικηγόροι και από τις δυο πλευρές είναι όλοι μαζί οι προηγούμενοι: Παπαγάλοι, μνηνονιακά κόμματα, τρόικα.
Μάρτυρες; Οι ίδιοι: παπαγάλοι, μνημονιακά κόμματα, τρόικα.

Σ' αυτό το θέατρο του παραλόγου,το δικαστήριο αθωώνει παμψηφεί τους κατηγορούμενους, και στρέφεται εναντίον ανθρώπων του ακροατηρίου.

Το παιχνίδι είναι στημμένο εναντίον μας.
Και δε βλέπω από πού κι ως πού πρέπει να συμφωνήσει ο Καμμένος, ο Τσίπρας ή οποιοσδήποτε άλλος.

Καθυστερούν εν τω μεταξύ την έκδοση ετυμηγορίας, για να βάλουν φωτιά παντού.
Σαν τον Νέρωνα που έκαψε τη Ρώμη.
Ο Νέρωνας δεν έκαψε τη Ρώμη για να γράψει ποίημα αντάξιο του Ομήρου.
Ο Νέρωνας έκαψε τη Ρώμη για να κρατηθεί στην εξουσία!

Όλοι σήμερα ξέρουμε τι γίνεται. Ακόμα και τα μικρά παιδάκια που γράφουν εκθέσεις για την κρίση,
Ηλίου φαεινώτερον: Πρέπει να γίνουν εκλογές τάχιστα για να διώξουμε από τις θέσεις των υπευθύνων τους αδίστακτους, υπόλογους υπόδικους, προδότες, πουλημένους, δοσίλογους, εισαγώμενους..... σακασβίλιδες. Είναι ικανοί να κάψουν τη Ρώμη!
Είναι ικανοί να δημιουργήσουν μεθοριακό επεισόδιο Ελλάδας - Κίνας!
Τι περιμένουμε;

Εκείνοι δεν περιμένουν. Καταστρέφουν ό,τι έχει μείνει.

Οι θεωρίες οι δικές τους λένε:Μόνο με τη βία θα μείνουν. Μόνο με τη βία θα φύγουν.
Ο Καραγκιόζης λέει: Ή με το καλό ή με το ζόρι. Τι μας έμεινε;

Εγώ έχω άλλη θεωρία, διαφορετική απ' αυτουνών, διαφορετική από του Καραγκιόζη.

Η δική μου θεωρία λέει ότι ο λαός πρέπει να βροντοφωνάξει ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ.
Και να τους οδηγήσει γρήγορα σε λύση.

Μόνον ο λαός έχει δικαίωμα και υποχρέωση να σώσει τον εαυτό του. Ή να τους αφήνει να μας οδηγούν στην καταστροφή.

Ακούγεται παράλογο, αλλά δικαιώνεται η κυρία Παπαρήγα. Έχει πει: "Αν πρόκειται οι εκλογές να βγάλουν αποτέλεσμα διαφορετικό απ' αυτό που τους συμφέρει, δεν θα τις αφήσουν να γίνουν!" Λέω ακούγεται παράλογο γιατί έχουμε πρόεδρο δημοκρατίας. Διότι έχουμε δημοκρατία. Έχουμε;
Γιατί να μη γίνουν πάλι εκλογές; Ποιοι δεν το θέλουν; Ο Καμπουράκης πχ; Και γιατί μετράει η γνώμη του περισσότερο από τη δική μου; Επειδή μοστράρει τη μούρη του κάθε μέρα στο γυαλί;

Αυτές τις μέρες σιχάθηκα τα κωλοκάναλα και τους παπαγάλους. Πάντα τους σιχαινόμουν αλλά τώρα μυρίζουν αποσύνθεση. Η σκατίλα τους ρέει απ' τις οθόνες.

Να κάνω και μιαν εκκωφαντική ερώτηση: Γιατί ο Σαμαράς έδωσε σε μιαν ώρα πίσω στον πρόεδρο της δημοκρατίας την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης; Τι παριστάνει τώρα; Αν υπάρχουν πέντε λογικοί άνθρωποι στο κόμμα του, θα πρέπει να στον στείλουν εξορία.

Αν το πασόκ και η ΝΔ θέλουν να διευκολύνουν τα πράγματα πρέπει να δεχτούν τους όρους που θέτουν οι άλλοι. Όλους τους όρους. Μόνον τότε θα δεχτώ ότι είναι ειλικρινείς.

Δεν ειναι τα μαγαλα κομματα Αντρεα που προσπαθουν να ειναι στο προσκηνιο...
Ειναι το 40% των Ελληνων...Μην τα μπερδευουμε...Προτεινεις να τους χεσουμε αυτους..;;
Γιατι κατι τετοιο εκανε και ο Παπαδοπουλος πριν μερικα χρονια, θυμασαι..;
Η να δικαιωσουμε την ΧΑ που ειναι αντιθετη επισης με τα πρωην μεγαλα κομματα και να κανουμε εκλογες μεχρι να γινει κυβερνηση..;;
Last edit: 12 Χρόνια 6 Μήνες πριν by spirosk. Αιτία: ορθ.λαθος

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6668 από fireseaker
Απαντήθηκε από fireseaker στο θέμα Όλοι θέλουν να μας σώσουν!! Έλεος!
.
Last edit: 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν by fireseaker.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Κράνιος, spirosk, ΜΑΡΙΖΑ

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6669 από Κράνιος
Απαντήθηκε από Κράνιος στο θέμα Όλοι θέλουν να μας σώσουν!! Έλεος!
Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Επιμένω στη δημοκρατία. Και το σαράντα τα εκατό του λαού έχει δικαίωμα να εκπροσωπείται. Που δεν είναι 40%. Αυτό το ποσοστό καταγράφηκε ύστερα από κινδυνολογία κατά κόρον.
Επιμένουν στην κινδυνολογία. Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται.
Τώρα Σπύρο βλέπω ακραία συμπεριφορά από τα κόμματα του πάλαι ποτέ κέντρου.
Είναι ακραίο να τρομοκρατείς τους ανθρώπους.
Το 40 και το 100% του λαού το σέβομαι απολύτως. Χωρίς αστερίσκους.
Η ΧΑ δεν απειλεί κανέναν, όσο βγαίνει στο προσκήνιο. Οι μπαμπούλες όταν ξεσκεπάζονται αποδεικνύεται ότι είναι άνθρωποι.

Ο Βασιλιάς είναι γυμνός φώναξε ένα παιδάκι! Η βλακεία του βασιλιά να βγει και να παρελάσει με την ... αόρατη στολή του δεν ήταν γι αυτόν και το καλύτερο..

Ας βγουν να παρελάσουν λοιπόν. Να δούμε τώρα τους γυμνούς και τους ντυμένους.

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6673 από manosdet
Απαντήθηκε από manosdet στο θέμα Όλοι θέλουν να μας σώσουν!! Έλεος!
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Κράνιος

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6674 από sunrize
Απαντήθηκε από sunrize στο θέμα Όλοι θέλουν να μας σώσουν!! Έλεος!
Μα αν το δημόσιο κηρύξει στάση πληρωμών, τι θα γίνει την επόμενη μέρα; Πως θα ξανα-δανειστεί; Πράγματι, το κράτος θα στριμωχθεί. Για κάμποσο καιρό το δημόσιο θα πρέπει απλώς να ξοδεύει όσα μαζεύει από φόρους. Και γιατί είναι κακό αυτό; Να μάθει επί τέλους, αφού θα έχει ανακουφιστεί από το νταλκά των τοκοχρεολυσίων, να ζει με αυτά που εισπράττει. Π.χ. να καταγγείλει όλες τις εξοπλιστικές συμβάσεις, να συμπιέσει τους ανώτερους μισθούς (τον δικό μου συμπεριλαμβανομένου) τόσο που να καλύπτει τις δαπάνες του από τους φόρους που εισπράττει κλπ.
Βαρουφάκης: “Στάση πληρωμών λοιπόν! Τώρα! “

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 1.608 δευτερόλεπτα