- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1151
Όλοι θέλουν να μας σώσουν!! Έλεος!
- Κράνιος
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Αρχαίος
spirosk έγραψε: Παιδια σας πιεσα νομιζω να γραψετε μερικα πραγματα για την επομενη μερα...
Και το λεω αυτο γιατι δεν βλεπω ενθουσιασμο και κραυγες θριαμβου, ενω ολοι περιμεναμε αυτην την ιστορικη ανατροπη...
Ακομα και ο Αντρεας,που ηταν πολυ δυναμικος και απολυτος, μου φαινεται λιγο "κομμενος', λιγο φοβισμενος, λιγο ανασφαλης....
Σορυ Αντρεα,δεν το λεω με κακη προθεση,απλα καταλαβαινω,γιατι και εγω ετσι αισθανομαι....
Με ανησυχει η ασφαλεια της οικογενειας μου και η προοπτικη (σοβαρη κατα την γνωμη μου) κοινωνικης αναταραχης....
Εκτον...
Με τρομαζει η παραπληροφορηση των ΜΜΕ και η προσπαθεια χειραγωγησης και κατευθυνσης του λαου μας εκει που τα αφεντικα τους προσταζουν....
Τελευταιο...
Με τρομαζουν οι επιθεωρησεις της τηλεορασεις με τους δηθεν προοδευτικους που κανουν προπαγαντα με χιουμορ...
Ααα...να μην ξεχασω...
Πανικοβαλομαι και με την ιδεα συνομοσπονδιας Ελλαδος-Αιγυπτου-Τουρκιας-Τυνησιας....
Αν κατι απο αυτα ενοχλουν και εσας, παρακαλω πεστε μου για να μην νοιωθω μονος μου....
Εντάξει Σπύρο. Ήμουν δυναμικός. Απόλυτος όχι. Κάθετος και συγκεκριμένος ναι. Λέω ναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση των λαών. Κι ας μην υπάρξει ποτέ. Λέω ότι δεν έχουμε διαφορές με τους λαούς. Τα συμφέροντά μας είναι ίδια. Αλλά δεν είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση αυτό που θέλουν οι λαοί της. Αυτό το αόριστο και ομιχλώδες το καταπολεμώ.
Καταπολεμώ επίσης τα τραπεζικά λόμπυ. Τους τοκογλύφους που δανείζουν με δυσβάστακτους όρους, με απαιτήσεις καταστροφικές για τους ανθρώπους. Δανείζουν έτσι που ο χρεωκοπημένος να εξαφανιστεί από το χάρτη. ( Δε θα μας ενώσουν με την Αφρική. Θα μας εξαφανίσουν από το χάρτη. Θα μας κάνουν κομματάκια, κιμά και θα μας φάνε. Είναι κάτι ακόμα χειρότερο από αυτό που είπες).
Κομμένος δεν είμαι. Κουρασμένος ναι. Αλλά η κούραση αυτή είναι για όλους μας. Όλοι μας έχουμε κουραστεί από τα ήξεις αφίξεις ουκ εν πολέμω θνήξεις.
Έχω κουραστεί γενικώς. Έχω κουραστεί στη ζωή μου. Αλλά είμαι στις επάλξεις. Έτοιμος να υπερασπιστώ τα δίκια μας. Με επιχειρήματα. Με ανιδιοτέλεια. Με σεβασμό και χαμηλούς τόνους. Αλλά χωρίς να μασάω τα λόγια μου.
Επειδή ποτέ δεν ένοιωσα οπαδός, ποτέ δεν ενθουσιάζομαι. Ποτέ δεν πανηγυρίζω για νίκες και επιτυχίες. Είμαι όμως χαρούμενος που ο λαός μας είπε όχι στην τρόικα. Ρωτήθηκε: Σου αρέσει αυτό; Απάντησε: Όχι.
Ρωτήθηκε: Τι γνώμη έχεις για τη "βοήθεια"; Απάντησε: Ευχαριστώ, δε θέλω άλλη "βοήθεια".
Ρωτήθηκε: Πώς τα βγάζεις πέρα; Απάντησε: Αν συνεχιστεί αυτή η τακτική, θα πάρω τα όρη και τα βουνά!
...
Είμαι χαρούμενος αλλά σκέφτομαι. Είμαι κι εγώ σκεπτικιστής όπως κι εσύ. Αλλά δεν αναβάλλω και δεν παύω να κάνω επιλογές, να κρίνω αλλά και ν' αποφασίζω. Και δε δίνω λευκή επιταγή σε κανέναν. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν απολύτως. Διαρκώς τον παρακολουθώ και επιδοκιμάζω ή αποδοκιμάζω. Και κάνω διαρκώς προτάσεις επικοδομητικές. Παντού. Όχι μόνον εδώ. Παντού.
Φοβισμένος και ανασφαλής; Όχι Σπύρο. Προσωπικά η τρομοκράτηση δε με αγγίζει.
Να το διατυπώσω καλύτερα: Ποτέ δε φοβάμαι. Ανασφαλής θα ήμουν αν ο λαός έλεγε ναι στους προδότες του και στην τρόικα. Αλλά αλήθεια, αυτή τη φορά έβλεπα ότι ο λαός μας είχε καταλάβει την πηγή του κακού. Και το μέγεθος του κακού.
Αν η ΝΔ και το Πασόκ είχαν την πολυπόθητη γι' αυτούς πλειοψηφία των 151 εδρών, σήμερα θα βρισκόμαστε σε απελπιστική κατάσταση: Θα είχε σχηματιστεί κυβέρνηση και η τρόικα θα ζητούσε ακόμα επαχθέστερους όρους για κείνα τα λεφτά που λένε ότι τάχα μας δίνουν. Θα πανηγύριζαν. Θα έλεγαν: Το βλέπετε; Ο Ελληνικός λαός ξέρει το καλό του. Δόσε κι άλλο φαρμάκι, του κάνει καλό!!
Αν η ΝΔ και το Πασόκ είχαν την πολυπόθητη γι' αυτούς πλειοψηφία των 151 εδρών, δεν θα έγραφα ξανά εδώ. Θα είχα φύγει μακριά από τη χώρα ήδη. Θα έτρεχα να φύγω όσο πιο πολύ μακριά από το λάκο των λεόντων, πριν με κατασπαράξουν. Έτσι τηλεγραφικά θα σας έστελνα ένα μήνυμα ότι είμαι καλά, και αναμένετε νέα μου.
Μα θα ήμουν λυπημένος για τη χώρα μου. Για τους φίλους μου, για τους συγγενείς μου, για τους ανθρώπους που αγάπησα ζώντας εδώ. Ακόμα και για τον κήπο μου. Για τα κοτσύφια που ακούω τώρα που γράφω. Για τον ήλιο και τα βουνά που λάμπουν. Για την αγαπημένη μου θάλασσα μέσα στη οποία μας κρέμασε ο Θεός. Δεν ξέρω αν το άντεχα....
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- sunrize
- Αποσυνδεμένος
- Αρχαίος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 363
Ολοι μιλουν και απο μια διαφορετικη γλωσσα και στο τελος δεν προκειται να γινει κανενας- ψηλοθεορατος πυργος.
Πεντε σημεια συμπραξης εβαλε ο Τσιπρας!!!
Σκεψου να προτεινε αλλα τοσα κι αλλα τοσα.Εχει φαση ομως πως εχουν τρομαξει οι "αστοι".
Και τιποτα καλο να μη βγει στο τελος,λογω μεταξυ μας ασυνενοησιας,ειλικρινα το χαρηκα.
Οι χοντροματσο τρεμουν,εχουν παθει κρυαδες,απο στιγμης χανουν τη μασα και πανε στο "διαολο".
Τι γλυκεια εκδικηση(να με συγχωρεσει ο Θεος).
Η πλακα ειναι που δεν ντρεπονται καθολου τωρα που εβγαλαν τις μασκες.Εχασαν τη ψυχραιμια τους και ακουμε ενα σωρο αηδιες.
Η "διασκεδαση" συνεχιζεται.
- Κράνιος
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Αρχαίος
ο κύριος Πάνος Παναγιώτου
Χρηματιστηριακός Τεχνικός Αναλυτής
Διευθυντής GSTA Ltd, WTAEC Ltd
δίνει μιαν άλλη διάσταση!
Το σχόλιό μου είναι: Το όχι του Ελληνικού λαού το έχουν ακούσει παντού. Ακόμα κι αυτή η ανάλυση είναι για μένα εκ του πονηρού! Λέει ο κύριος αυτός ότι θα πρέπει να διαπραγματευούμε ... να χαλαρώσουν λίγο, να μας δώσουν τράτο, να ξανασφίξουν αργότερα κτλ....
Κι εγώ λέω ότι είναι φανερό ότι δεν μπορεί να τους ζητήσουμε να μας αμολήσουν και να μας ξαναπιάσουν παρακάτω! Δηλαδή ορέ φίλε αναλυτή, να κυνηγάνε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Να μας αφήσουν να ζήσουμε λίγο ακόμα!!!!
Όχι ρΕ! Τώρα που όλη η ανθρωπότητα κοιτάζει προς τα δω, τώρα θα πούμε όχι σε ΟΛΑ!
Λογιστικός έλεγχος στο χρέος τώρα. Τι έχουμε πάρει, τι έχουμε πληρώσει, τι μας χρωστάτε, τι χρωστάμε. Πόσα έχουμε πληρώσει;!!!! Τι είναι η χώρα; Τι είναι μια χώρα, ένας φτωχός που τον κυνηγούν οι τράπεζες;!!
Μονομερής καταγγελία του μνημονίου και να του κάνουμε ... το μνημόσυνο!! Δεν είχε ρωτηθεί ο λαός μας. Τώρα ρωτήθηκε. Και οι δανειστές τοκογλύφοι το ήξεραν. Να ζητήσουμε μάλιστα ευθύνες όχι μόνον από τους δικούς μας αλλά κι από αυτούς που κερδοσκόπησαν στην πλάτη της χώρας μας. Τι έπρεπε να κάναμε δηλαδή; Να κάναμε επανάσταση με τα όπλα για τον κώλο των τοκογλύφων; Δεν την κάναμε. Τώρα έγιναν εκλογές και μιλήσαμε.
Όσοι επιδιώκουν εκλογές τώρα πάλι, πρέπει να ξέρουν ότι θα έπρεπε να το κάνουν αν αμφισβητούσαν τ' αποτελέσματα. Είπε κάποιος κάτι τέτοιο;
Επειδή δε σας άρεσαν τ' αποτελέσματα, δεν μπορείτε να τ' αμφισβητήσετε! Και είναι αμφισβήτηση των εκλογών όταν ζητάτε πάλι εκλογές...
Δε μπορείτε να ρωτάτε πάλι το λαό τι θέλει. Σας απάντησε.
Ακόμα και κλήρωση να κάναμε... μια φορά θα την κάναμε!! Πού ακούστηκε!!!
Όποιος θέλει με το ζόρι εκλογές και πάλι ΘΑ ΣΠΆΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ... Διότι, πέραν των άλλων, μας προσβάλλει σαν πολίτες....
Τι θα λέγατε να κάναμε απανωτές εκλογές μέχρις ότου να ικανοποιήσουμε την τρόικα!!! Καλό δεν ακούγεται;
Δίνω τα συγχαρητήριά μου στον Αλέξη Τσίπρα για την προσπάθειά του να δημιουργήσει κυβέρνηση καταγγελίας της δανειακής σύμβασης. Οι βουλευτές πρέπει να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης (τι ανοχής; οίκο;...). Ο Καμμένος πρέπει να υποστηρίξει τον Τσίπρα, αν είναι ειλικρινής. Κι ας βάλει και τις δικές του προϋποθέσεις...
Αλλά, αυτές είναι οι δικές μου σκέψεις.
- fireseaker
- Αποσυνδεμένος
- Ο χρήστης είναι μπλοκαρισμένος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1164
- spirosk
- Αποσυνδεμένος
- Πολύ Παλιός
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 81
Πες τα ανθρωπε μου...Τα ΜΜΕ ειναι ο χειροτερος φασισμος και τραμπουκισμος που εχουμε δει σε αυτον τον τοπο....
Αυτα φωναζω τοσο καιρο...Δημοκρατια και ισονομια θελουμε και εμεις οι Ελληνες θα τα καταφερουμε...
Η παραπληροφορηση ομως και η οργανωμενη προπαγανδα, μας αποδιοργανωνει και μας κανει να μαλωνουμε μεταξυ μας...
- sunrize
- Αποσυνδεμένος
- Αρχαίος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 363
Δεν ειναι τυχαιο οτι η ΧΑ εχει οπαδους σε ατομα που ειναι ακομα ανωριμα και μακρια απο πνευματικες αναζητησεις.
Δεν εμβαθυνουν στην ουσια παρα μενουν στην επιφανεια αυτων που αντιλαμβανονται:
μπρατσα.τατουαζ,μασκες,βγαλμενα δοντια,κομενες γλωσσες, τετραγωνες φατσες,μουσικη βαβουρα με σατανικους στιχους.
Ειναι δυνατον ποτε ενας σοβαρος ανθρωπος και δεν το εννοω με την κατεστημενη ερμηνεια, να ταυτιζεται με αυτη την εικονα,αν δεν χρειαζεται ψυχιατρικη εξεταση ?
Και αυτη ειναι μονο η προβολη τους,η ηλιθια τσαμπουκαλεμενη συμπεριφορα τους, χωρις το ιδεολογικο τους υποβαθρο.Η λατρεια τους στο Χιτλερ.
Ελικρινα κανω μεγαλη προσπαθεια να γραψω αυτες τις λιγες γραμμες αναφερομενος σε αυτη την οργανωση που καποιοι σκοπιμα το εκαναν κομμα γαι τη βουλη.
Σεβομενος την ιστορια αυτων που ειχαν τα @@@ να τα βαλουν με τους κατακτητες και να δωσουν τη ζωη τους και εκεινων που κατεβασαν την σημαια τους απο την Ακροπολη ειναι μεγαλο λαθος να τους αναφερουμε και μαλιστα να ζηταμε να μαθουμε τις θεσεις τους.
Αναφερομαι σε δημοσιογραφους που εχουν την καλη προθεση να τους καλουν στην εκπομπη τους για να τους ξεμπροστιασουν.
Δεν χρειαζεται θα σβησουν απο μονοι τους.Ο χρονος εχει αρχισει να μετραει.
Οι προοδευτικες δυναμεις επιτελους αρχισαν να εχουν την λαϊκη εξουσιοδοτηση και να δινουν λυσεις στα μεγαλα προβληματα μας.
- Κράνιος
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Αρχαίος
spirosk έγραψε: Αντρεα σε βρησκω καταπληκτικα προσγειωμενο και διορατικο...
Πες τα ανθρωπε μου...Τα ΜΜΕ ειναι ο χειροτερος φασισμος και τραμπουκισμος που εχουμε δει σε αυτον τον τοπο....
Αυτα φωναζω τοσο καιρο...Δημοκρατια και ισονομια θελουμε και εμεις οι Ελληνες θα τα καταφερουμε...
Η παραπληροφορηση ομως και η οργανωμενη προπαγανδα, μας αποδιοργανωνει και μας κανει να μαλωνουμε μεταξυ μας...
Σπύρο, δε μαλώνω με τους φίλους μου που αγαπάνε τη γη, την καλλιέργεια, τα φυτά, την αυτάρκεια σε τρόφιμα και σπόρους. Είσαι φίλος μου Σπύρο. Είσαι ένας άνθρωπος που έχει τις ίδιες αξίες με μένα. Δε μαλώνουμε μεταξύ μας. Συζητάμε. Ανταλλάσσουμε τις απόψεις μας, τις βλακείες μας πες. Μιλάμε. Δεν το βουλώνουμε που θα τους άρεσε καποιανών (Χαχαχαχα... Πού τη βρήκα τη λέξη; Ο Παλαμάς είμαι;...)
Υστερόγραφο : Ευχαριστώ Σπύρο. Αν κι έκανες λάθος. Μάλλον τα έλεγες στο ... Δημήτρη. Μπερδεύεις τα μικρά μας ονόματα. Αυτό παθαίνω με τα παιδιά μου και μου λένε πως είμαι γέρος. Λοιπόν, τώρα το κατάλαβα το λάθος σου. Το κατάλαβα αργά (α π ε λ π ι σ τ ι κ ά α ρ γ α ά α ... ) Όμως δεν ακυρώνω την απάντησή μου διότι υπογράφω όλα όσα εγραψε ο φίλος μας ο Δημήτρης - κατά κόσμον fireseaker.
Μη με παρεξηγήσετε! Μόλις άκουσα την ... τον Στάλιν χωρίς μουστάκι!!!!! Την Αλέκα ντε!!!! Κι έχω χάσει την ... αυτοπεποίθησή μου. Κατ' ευθείαν βολή στο ακατοίκητό μου το κρανίο!!!!!
Παιδιά, θα επανέλθω αργότερα. Με πονάει η κοιλιά μου από τα γέλια....
- Κράνιος
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Αρχαίος
sunrize έγραψε: Κανουν οτι μπορουν για να στρεψουν το μυαλο μας αλλου.
Δεν ειναι τυχαιο οτι η ΧΑ εχει οπαδους σε ατομα που ειναι ακομα ανωριμα και μακρια απο πνευματικες αναζητησεις.
Δεν εμβαθυνουν στην ουσια παρα μενουν στην επιφανεια αυτων που αντιλαμβανονται:
μπρατσα.τατουαζ,μασκες,βγαλμενα δοντια,κομενες γλωσσες, τετραγωνες φατσες,μουσικη βαβουρα με σατανικους στιχους.
Ειναι δυνατον ποτε ενας σοβαρος ανθρωπος και δεν το εννοω με την κατεστημενη ερμηνεια, να ταυτιζεται με αυτη την εικονα,αν δεν χρειαζεται ψυχιατρικη εξεταση ?
Και αυτη ειναι μονο η προβολη τους,η ηλιθια τσαμπουκαλεμενη συμπεριφορα τους, χωρις το ιδεολογικο τους υποβαθρο.Η λατρεια τους στο Χιτλερ.
Ελικρινα κανω μεγαλη προσπαθεια να γραψω αυτες τις λιγες γραμμες αναφερομενος σε αυτη την οργανωση που καποιοι σκοπιμα το εκαναν κομμα γαι τη βουλη.
Σεβομενος την ιστορια αυτων που ειχαν τα @@@ να τα βαλουν με τους κατακτητες και να δωσουν τη ζωη τους και εκεινων που κατεβασαν την σημαια τους απο την Ακροπολη ειναι μεγαλο λαθος να τους αναφερουμε και μαλιστα να ζηταμε να μαθουμε τις θεσεις τους.
Αναφερομαι σε δημοσιογραφους που εχουν την καλη προθεση να τους καλουν στην εκπομπη τους για να τους ξεμπροστιασουν.
Δεν χρειαζεται θα σβησουν απο μονοι τους.Ο χρονος εχει αρχισει να μετραει.
Οι προοδευτικες δυναμεις επιτελους αρχισαν να εχουν την λαϊκη εξουσιοδοτηση και να δινουν λυσεις στα μεγαλα προβληματα μας.
Κώστα γεια σου φίλε. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Για πάντα φίλος σου. Ανδρέας.
- voskos
- Αποσυνδεμένος
- Ο χρήστης είναι μπλοκαρισμένος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 393
Και πως μου αρέσουν πολύ.!!!
- Κράνιος
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Αρχαίος
Έλεγα φίλοι μου ότι δεν έχουμε διαφορές. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας διχάσουν. Είναι το παλιό παιχνίδι του εμφυλίου! Μη μασάτε. Σήμερα δεν υπάρχουν δεξιοί κι αριστεροί ακριβώς όπως έχει οριστεί στο παρελθόν. Και τι ... σκατά μετά συγχωρήσεως σημαίνει δεξιός κι αριστερός;
Δέχομαι την πάλη των τάξεων, των συμφερόντων. Ακόμη κι ο ίδιος ο Μάρξ αν ζούσε σήμερα θα μας έλεγε ότι εξ αιτίας των κοινών μας συμφερόντων ανήκουμε στην ίδια τάξη!!!!@ Εμείς εδώ που μιλάμε ανήκουμε στην ίδια τάξη! Έχουμε τα ίδια συμφέροντα! Δεν έχουμε τα ίδια συμφέροντα με την ... Παπαρήγα πχ. Καμμιά σχέση με το Σαμαρά και το Βενιζέλο. Με τον ΓΑΠ;
Σφήνα: Από το «Μέγας Καζαμίας του 2012»
www.newsbomb.gr/opinions/story/103682/megas-kazamias-toy-2012
Μάϊος
........................................................................
Ο Γιώργος Παπανδρέου συντρίβει το μέχρι πρότινος θεωρούμενο ως ακατάρριπτο ρεκόρ του Κώστα Σημίτη, επιτυγχάνοντας εξήντα δυο σαρδάμ επί συνόλου εκατό λέξεων. (Η επίδοση του προκατόχου του ήταν μόλις 55/100). Ενδεικτικό απόσπασμα: «Είμαι αντισεξουσιαστής και αντιποθώ τις καλέκρες, αλλά δεν πρόκειται να παρατηθώ όσο η παρτίδα έχει ανάγκη το παρτιωτική μου σθένος. Θα παλαίψω ενάντια στα ρεγάλα συμφρέοντα, δίνοντας και την τελευταία αρνίδα του αίματός μου στην υπέθεση της σωτηρίας της χώρτας μας».
Ας ορίσουμε εμείς τους όρους του παιχνιδιού. Υποστήριζα από παλιά ότι πρέπει να τους ακακατέψουμε τα χαρτιά. Έτσι δεν μπορούν να κάνουν τα ταχυδακτυλουργικά τους και να μας εξαπατήσουν.
Για πάρτε ρε πολιτικάντηδες μια τράπουλα που φτιάξαμε εμείς! Πού είν' ο παπάς Αντώνη; Πού είν' ο παπάς Βαγγέλη;;; Πού είν' ο παπάς Καρατζαφύρερ; Πού είν' ο παπάς Αλεκούλα; ( Εμείς δεν πεθάναμε νωρίς σύντροφοι ,ήρωες, θύματα του διχασμού!).
Θέλω να πω ότι ο λαός μας βλέπει ότι δεν υπάρχει δεξιά κι αριστερά. Υπάρχουν αυτοί που έχουν τα λεφτά (Γαργαντούες) και οι άλλοι που δεν τα έχουν αλλά τα δουλεύουν με τον ιδρώτα τους. Υπάρχει ο λαός από τη μια και το κεφάλαιο συγκεντρωμένο από την άλλη! Ο λαός έχει όλη την ουσία. Το κεφάλαιο είναι τα λεφτά που σταυρώσαν το Χριστό! Αέρας κοπανιστός είναι τα λεφτά! Τραπεζογραμμάτια.....
Στο λαό σήμερα αγαπητή μου Αλέκα Παπαρήγα ανήκουν όχι μόνον οι εργαζόμενοι. Ανήκουν και οι άνεργοι. Ανήκουν και οι μικροί επιχειρηματίες. Και οι αρχάριοι επιχειρηματίες. Και οι διανοούμενοι (αυτοί που έχουν κουκούτσι ασφαλώς, όχι οι έχοντες έδρες και αναγνώριση και τιμές και μισθό από το ίδρυμα Φορντ!). Και οι αγρότες, και οι οικοδόμοι, και οι τυπογράφοι, και οι άνθρωποι της πληροφορικής, και οι δάσκαλοι, ... αλλά και πιθανόν και άλλα επαγγέλματα, όπως οι τύποι που απλά ξημεροβραδιάζονται ψαρεύοντας στο μόλο.... Μπορεί κάποια στιγμή να κατεβάζουν ιδέες που πάνε παρακάτω την ανθρωπότητα! Το αποκλείεις; Και λίγα λέω!!!
Όμως εσύ με τον τυφλοσούρτη, βλέπεις το σφυροδρέπανο και λες: Το σφυρί είναι οικοδόμοι και το δρεπάνι είναι αγρότες! Τι έεις!!!!!! Τι έεις πάθ;;;; Σκλήρυνση κατά νού;;;! ... Άει καημενούλαμ... Τι την ντραβάς τη ζακέτασ κάθε τόσο; 'Αει κοιτάξ!
Τα κράτη πρέπει να μπουν κάτω από τον έλεγχο των λαών. Τα κράτη να βάλουν κάτω από τον έλεγχό τους τα λεφτά (τραπεζίτες και λοιπά κωλόπαιδα). Κι αυτό θα γίνει. Όλα τ' άλλα είναι όνειρα θερινής νυκτός!! Αυτοί που έχουν μάθει να παράγουν με την εργασία τους και το μυαλό τους και τους κόπους τους πρέπει ν' ανταμοίβονται.
Δεν υπάρχουν τραπεζικά προϊόντα! Εγώ που τυγχάνει να είμαι ευρεσιτέχνης του λόγου σας διαβεβαιώ ότι δεν υπάρχουν τραπεζικά προϊόντα!!....... Είναι φούμαρα....