× Συζητήσεις για θέματα που δεν έχουν σχέση με τον κήπο ή τις καλλιέργειες.

Όλοι θέλουν να μας σώσουν!! Έλεος!

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6493 από fireseaker
Απαντήθηκε από fireseaker στο θέμα Όλοι θέλουν να μας σώσουν!! Έλεος!
.
Last edit: 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν by fireseaker.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6498 από Κράνιος
Απαντήθηκε από Κράνιος στο θέμα Όλοι θέλουν να μας σώσουν!! Έλεος!
Ακούμε διαρκώς από τους Ευρωπαίους ... μεγαλόσχημους για ενδεχόμενο την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.Το ακούμε αυτό τουλάχιστον 2 χρόνια. Είναι μια απειλή κι ένας διαρκής εκβιασμός αλλά και κάτι ακόμα. Είναι ο τελικός στόχος, η διάλυση της Ευρώπης και του ευρώ από τη Γερμανία και το τραπεζικό λόμπυ.

Από την άλλη πλευρά, το ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κατεξοχήν φιλοευρωπαϊκό κόμμα, δεν υποστήριξε ποτέ την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και το ευρώ.
Ο λαός δεν ψήφισε την έξοδο της χώρας από το ευρώ, πλην όσων ψήφισαν ΚΚΕ κι ενδεχομένως και κάποια κόμματα μικρά και δεν το γνωρίζω. (πχ Καζάκο).

Αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ, αυτό θα γίνει γιατί η Γερμανία θα θελήσει να κάνει την τελική κίνηση: Να διαλύσει την Ευρώπη. Αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι κι άλλες χώρες. Δεν παίζει μόνη της. Ίσως η Γερμανία δε θελήσει τελικά να την κάνει αυτή την κίνηση. Για διάφορους λόγους.

Η ΝΔ δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι η καταγγελία της δανειακής σύμβασης θα μας οδηγήσει εκτός Ευρωζώνης και άλλες τέτοιες ασυναρτησίες, παρά μόνον γιατί είναι τελικά ένα κόμμα που υποστηρίζει δουλικά την τρόικα, τη γερμανική και νεοφιλελεύθερη πολιτική της λιτότητας, των κάτω από τις χειρότερες συνθήκες ιδιωτικοποιήσεων (ξεπουλήματος), την εξαθλίωση της χώρας με σκοπό τη λεηλασία από ξένους και ντόπιους λεφτάδες.

Πώς είναι δυνατόν να διαπραγματευτεί κάποιος όταν από την αρχή έχει δηλώσει ότι δεν κρατάει κανέναν άσσο στο μανίκι του κύριε Σαμαρά; Η Γερμανοί γιατί μας το χτυπάνε συνέχεια ότι δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο; Ή είσαι ανίκανος ή επικίνδυνος ψευταράς.

Τελικά η ΝΔ εμφανίζεται εναντίον του μνημονίου, ενώ είναι μέσα με τα τσαρούχια που λένε.

Η ΝΔ εμφανίζεται να θέλει την επαναδιαπραγμάτευση, ενώ θέλει την εφαρμογή μέχρι κεραίας της δανειακής σύμβασης και της κατοχής της τρόικας.

Η ΝΔ εμφανίζεται να θέλει το καλό μας, ενώ θέλει τον Ιούνιο να γίνει της επί χρήμασι από τα μέτρα που μας θυμίζουν κάθε τρεις και μία τ' αφεντικά μας με τηλεβόα.

Η ΝΔ εμφανίζεται να θέλει να είναι κάτι άλλο από το Πασόκ, ενώ είναι στην ίδια σφηκοφωλιά. Ο Φαταούλας με τα δυο κόμματα που μας είχαν ζαλίσει, σα να επρόκειτο για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Οι αιώνιοι αντίπαλοι! Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση γινόταν της τρελής. Ο ένας έκαιγε τα εκλογικά κέντρα του άλλου κτλ.
Είναι μια ληστοσυμμορία που ο ένας το παίζει καλός κι ο άλλος κακός κατά περίσταση.
Last edit: 12 Χρόνια 6 Μήνες πριν by Κράνιος.

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6503 από spirosk
Απαντήθηκε από spirosk στο θέμα Όλοι θέλουν να μας σώσουν!! Έλεος!
Παιδια σας πιεσα νομιζω να γραψετε μερικα πραγματα για την επομενη μερα...
Και το λεω αυτο γιατι δεν βλεπω ενθουσιασμο και κραυγες θριαμβου, ενω ολοι περιμεναμε αυτην την ιστορικη ανατροπη...
Ακομα και ο Αντρεας,που ηταν πολυ δυναμικος και απολυτος, μου φαινεται λιγο "κομμενος', λιγο φοβισμενος, λιγο ανασφαλης....
Σορυ Αντρεα,δεν το λεω με κακη προθεση,απλα καταλαβαινω,γιατι και εγω ετσι αισθανομαι....
Και το δικαιολογω...για μενα...τι δεν μου αρεσει...τι με ενοχλει..
Πρωτον...
Με ενοχλει το ποσοστο της ΧΑ....
Ειμαι βεβαιος οτι δεν εχουμε φασιστες στην Ελλαδα...Πως εγινε αυτο..;;
Δευτερον...
Με ενοχλει που δεν εχουμε κυβερνηση και δεν θα εχουμε για αρκετους μηνες ακομα φοβαμαι...Δεν νοιωθω και πολυ καλα ετσι....
Τριτον...
Με ενοχλει που ΟΛΟΙ οι πολιτικοι δεν δειχνουν καμια μεταμελεια και διαθεση να σεβαστουν την αποστολη τους και τον τοπο μας...Δικαιολογιες απο ολους για να αποφυγουν την ευθυνη και να κερδισουν προσωπικα και πολιτικα....
Τεταρτον..
Με ενοχλει και με ανησυχει η καπιλευση της επιθυμιας του λαου μας για αλλαγη στο πολιτικο συστημα...και η προσπαθεια να μας ξαναριξουν στα ιδια και στα ιδια με αλλο τροπο και αλλα ονοματα....
Πεμπτον...
Με ανησυχει η ασφαλεια της οικογενειας μου και η προοπτικη (σοβαρη κατα την γνωμη μου) κοινωνικης αναταραχης....
Εκτον...
Με τρομαζει η παραπληροφορηση των ΜΜΕ και η προσπαθεια χειραγωγησης και κατευθυνσης του λαου μας εκει που τα αφεντικα τους προσταζουν....
Τελευταιο...
Με τρομαζουν οι επιθεωρησεις της τηλεορασεις με τους δηθεν προοδευτικους που κανουν προπαγαντα με χιουμορ...
Ααα...να μην ξεχασω...
Πανικοβαλομαι και με την ιδεα συνομοσπονδιας Ελλαδος-Αιγυπτου-Τουρκιας-Τυνησιας....
Αν κατι απο αυτα ενοχλουν και εσας, παρακαλω πεστε μου για να μην νοιωθω μονος μου....
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Κράνιος

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6504 από fireseaker
.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Κράνιος, spirosk

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6507 από voskos
Απαντήθηκε από voskos στο θέμα Όλοι θέλουν να μας σώσουν!! Έλεος!
Έλπιζα πως θα σταματούσαν εκατέρωθεν τα μικροκομματικά παιχνίδια και πως θα υπήρχε η θέληση να κυβερνηθεί ο τόπος.
Δεν θέλω να σκεφτώ πως οι όροι που τέθηκαν και οι αρνήσεις που εισπράχτηκαν είναι …… μόνο επειδή έμαθαν οι μεν μόνιμα να κυβερνούν και οι δε μόνιμα να καταγγέλλουν.

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6509 από peppasev
Απαντήθηκε από peppasev στο θέμα Όλοι θέλουν να μας σώσουν!! Έλεος!
Καλησπέρα αδέρφια,
Απόσπασμα από το βιβλίο Ιστορίας Πέμπτης Δημοτικού του μέλλοντος (περί το 2060μΧ)
Η περίοδος της Ελλάδας που ονομάζουμε μεταπολίτευση τελειώνει στις 6 Μαΐου 2012 με την κατάρρευση των ποσοστών των δύο βασικών κομμάτων της περιόδου που ήταν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Βασικοί υπαίτιοι θεωρούνται δύο πολιτικοί της περιόδου, οι οποίοι είχαν υπάρξει συμφοιτητές και συγκάτοικοι σε πανεπιστήμιο της Αμερικής και κατηγορήθηκαν από τους αντιπάλους τους και οι δύο, ότι με πρόφαση τις ανοιχτές εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού κόμματος, νόθευσαν το αποτέλεσμα. Δεν έχουν βρεθεί στοιχεία αλλά εικάζεται ότι στόχος τους ήταν να οδηγηθούμε στην επόμενη περίοδο της Ελλάδας που ονομάστηκε ............................................................................................

Η συνέχεια τώρα γράφεται και εγώ πιό πολύ, φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα.

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6510 από Κράνιος
Σπύρο, δεν διαφέρουμε σε τίποτα. Εμείς εδώ είμαστε ανήσυχοι, σε αναμονή. Συμμερίζομαι τις ανησυχίες όλων όσων έγραψαν έως εδώ. Είμαστε λαός. Έχουμε ακριβώς τα ίδια προβλήματα, πιθανόν σε διαφορετική ένταση ο καθένας.
Δεν είμαι σαστισμένος που δεν πάω παρακάτω τη συζήτηση. Δεν έχω ροή πληροφοριών. Είμαι στο σκοτάδι. Κανένας δεν ξέρει τι ακριβώς συζητούν κατ' ιδίαν μεταξύ τους οι εκλεγμένοι.
Χθες προέκυψε κάτι εντελώς καινούριο: Ο Τσίπρας έβγαλε τις προτάσεις του στο φως. Αρνήθηκε να κρυφτεί στα παρασκήνια, που μου θυμίζουν ... παλάτι και βασιλιά. Είπε όλη την ουσία των προτάσεών του. Όπως κι αν τις κρίνει κανείς.

Το δικομματικό παλιό και ένοχο σύστημα δεν κόπτεται για το λαό, για μας. Αδιαφορεί πλήρως για το λαό και το μέλλον του. Ενδιαφέρεται να διεκπεραιώσει έως το τέλος την εντεταλμένη υπηρεσία του στους τοκογλύφους, στην τρόικα. Προφανώς έχει αμοιφθεί γενναιόδωρα και έχει δεσμευτεί. Αλλά και έχει μπει στο αίμα τους η πεποίθηση ότι έτσι πρέπει να ζουν και να πολιτεύονται. Εξ' άλλου φοβούνται τις αλλαγές. Τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί να βρεθούν υπόδικοι.

Η ΧΑ είναι φαινόμενο της κατοχής. Ό,τι ρόλο έπαιξαν οι ταγματασφαλίτες τότε θέλουν τώρα να παίξουν οι φουσκωτοί τραμπούκοι της νύχτας, οι σατανιστές, οι συμμορίες και οι προστάτες. Πουλάνε προστασία. Είναι ακριβώς όπως οι συμμορίες στα γκέτο.

Υποστηρίζω ότι πρέπει ν' αποκαλύπτονται οι ρόλοι. Να προστατεύονται οι ανίδεοι από τέτοιους νταβατζήδες. Αλλά η καλύτερη προστασία είναι ο σεβασμός των νέων, των συνταξιούχων, των αδυνάτων, των καθημερινά δεινοπαθούντων, εκ μέρους της συντεταγμένης πολιτείας, εκ μέρους της δημοκρατίας. Όσο η δημοκρατία αδιαφορεί για τη τύχη των ανθρώπων, δυστυχώς, θα έχουν απήχηση τέτοιες συμμορίες.
Last edit: 12 Χρόνια 6 Μήνες πριν by Κράνιος.

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6512 από fireseaker
.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΑΝΤΙΓΟΝΗ

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6513 από Κράνιος
Τι λέει το Πασόκ στη ΝΔ; Τι λέει ο Αντώνης στο Βαγγέλη;

Δεν είναι αγάπη αυτό που ζούμε,
εγώ το λέω φονικό
μην πάει ο νους σου στο κακό
με το μπαμπάκι θα σφαχτούμε

Με λίγα λόγια, ένα νεύμα
με ένα βλέμμα ή χωρίς,
είναι αργά κι ίσως νωρίς
να τρέξει μεταξύ μας αίμα

Δεν είναι αγάπη, δεν είναι αγάπη αυτό που ζούμε,
είναι σου λέω πανικός,
ένας μικρός Τιτανικός
και θα 'ναι θαύμα αν σωθούμε

Δεν είναι αγάπη αυτό που ζούμε,
εγώ το λέω ποινικό
κακούργημα κανονικό
και ισόβια θα δικαστούμε

Για πράξεις και για παραλήψεις, ιδιαζόντως ειδεχθείς
αλλά εσύ μην φοβηθείς
και αρχίσεις τις αποκαλύψεις

Δεν είναι αγάπη, δεν είναι αγάπη αυτό που ζούμε
είναι σου λέω πανικός,
ένας μικρός Τιτανικός

Ούτε και 'γώ θα ομολογήσω
ότι σ' αγάπησα πολύ
και πως με καίει το φιλί
που δεν μπορώ να ξαναζήσω

Έλα λοιπόν να μοιραστούμε
της φυλακής μας το κελί
και αν αγαπιόμαστε πολύ
μπορεί και να αθωωθούμε

Δεν είναι αγάπη, δεν είναι αγάπη αυτό που ζούμε
είναι σου λέω πανικός,
ένας μικρός Τιτανικός

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6515 από fireseaker
.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.060 δευτερόλεπτα