× Λαχανικά/Κηπευτικά

Συζητήσεις για λαχανικά/κηπευτικά και την καλλιέργειά τους. Εμπειρίες, συμβουλές, απορίες.

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ!!

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #10612 από EIPHNH
Απαντήθηκε από EIPHNH στο θέμα ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ!!
:laugh: :laugh: :laugh: οκ, ευχαριστώ!

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #10614 από Αγγελος
Απαντήθηκε από Αγγελος στο θέμα ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ!!
καλησπερα και απο μενα. ε οχι ρε παιδια να ριξουμε δηλητηρια στον κηπο μας για να εξολοθρευσουμε τα μηρμηγια! ελεος! ασ φανε και αυτα μερικα σπορακια! καλα τα λες giathe.. αιχμαλωσια για παραδειματισμο των υπολοιπων μηρμηγκιων! χαχαχαχα! ακου δηλητηρια για να φυγουν τα μηρμηγκια! λες και θα προστατευσουμε τα πετραδια του στεμματος! μια ειναι η ουσια παιδες.. να παιζετε με τα χωματα οσο μπορειτε και αν τρωμε και καμμια ντοματουλα και κνα μπροκολο ακομα καλυτερα. τα σεβη μου
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ilias

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #10624 από theologis
Απαντήθηκε από theologis στο θέμα ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ!!
Ανατολικο Ζητημα εγινε τελικα το μυρμηγκι. Μια ερωτηση εκανα περι μαλαθειου. Παντως απ οτι καταλαβα θα πρεπει να ειναι πολυ αποτελεσματικο με τον τρομο που προκαλεσε η ερωτηση μου οποτε θα το συστησω σε ενα γειτονα μου που απο τοτε που αλλαξε τα πλακακια στο διαμερισμα του απεκτησε συγκατοικους ουκ ολιγους με αποτελεσμα να ταλαιπωρειται εδω και δυο χρονια.

Περισσότερα
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12672 από tsouknidas
Απαντήθηκε από tsouknidas στο θέμα ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ!!
Για τα μυρμήγκια προτείνω ανεπιφύλακτα...ρίγανη!Ρίξτε τριμμένη ρίγανη στο χώμα αφού κάνετε την απευθείας σπορά και αφού πιέσετε ελαφρά το χώμα ώστε να μην είναι τραχύ.Τα μυρμήγκια αποπροσανατολίζονται πλήρως.Το δοκίμασα και απλά πέτυχε

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.050 δευτερόλεπτα