Η γεύση του είναι υπέροχη. Οι βαθμοί οινοπνεύματος, πάνω από το μέσο όρο.
Τα αρώματά του είναι δυνατά. Αγγίζουν τον ουρανίσκο και πλημμυρίζουν τη μύτη από την πρώτη γουλιά.
Σίγουρα βοήθησε η προσθήκη τρημάτων δρυός στο ανοξείδωτο δοχείο, που προσομοιάζει τη γεύση που θα έπαιρνε το κρασί αν ήταν μέσα σε δρύινο βαρέλι.
Είναι ελαφρώς θολό γιατί δε χρησιμοποιήθηκαν χημικά ή άλλοι μέθοδοι για να επιτευχθεί η διαφάνεια.
Τράβηξα πολύ μικρή ποσότητα από το ανοξείδωτο δοχείο. Τόσο όσο έπρεπε να καταναλωθεί. Κι αυτό για να μην οξειδωθεί και αλλάξει το χρώμα και η γεύση του όσο μένει σε αποθήκευση.
Τα χωρίς χημικά κρασιά είναι ζωντανοί οργανισμοί. Επηρεάζονται από τις συνθήκες του περιβάλλοντος και την επαφή με το οξυγόνο. Πρέπει να τα σεβόμαστε και να τα αντιμετωπίζουμε με το δέοντα σεβασμό.
Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το πως να φτιάξετε σπιτικό κρασί στην ενότητα του Blog: Αμπέλι-Σταφύλι-Οίνος.
Στην υγεία σας!