Η σάλτσα πεστο εναι ιταλικη και φιαχνεται κλασσικα με φρεσκο βασιλικο σκορδο λαδι κουκουναρι και τριμμενη παρμεζανα. Εγω θα σας πω και παραλλαγες και σεις μπορειτε να αυτοσχεδιασετε επισης, αυτο ειναι εξ'αλλου η μαγειρικη.
Καθε φορα που κοβω τις κορφες απο τον βασιλικο μου να μην μου ανθισει, δεν το πετω, το ριχνω μεσα στο multi με τα παραπανω υλικα και το φυλαω στο ψυγειο, συντηρειται μια χαρα λογω λαδιου. Αν δεν εχετε κουκουναρι μπορειτε να βαλετε καρυδια ή φουντουκι΄ή αμυγδαλα ή ηλιοσπορο κά. Επισης αντι του βασιλικου μπορειτε να βαλετε ροκα ή δυοσμο ή και καποιον συνδυασμο, τολμειστε! Εκτος απο την μακαροναδα, αν βαλετε μια κουταλιτσα στην σαλατα σας θα την απογειωσει. Ανδοκιμασετε και αλλη χρηση ναμου το πειτε!! Και καλη σας ορεξη!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": mikros kallierghths
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.