Απο την περσινή εσοδεία τρώμε ακόμη:
Πιπεριές, μπρόκολο, κουνουπίδι, φασολάκια, αρακά, καλαμπόκι και τομάτες (τις ρίχνουμε μία - μία όπως είναι παγωμένες στην κατσαρόλα για κοκκινιστό). Αυτά διατηρούνται άριστα σε βαθιά κατάψυξη χωρίς καμία "προεργασία"..
Οι μελιτζάνες, τα ραδίκια, τα μαρούλια και το σέλινο επίσης διατηρούνται εαν πρώτα "ζεματιστούν".
Αυτά είναι τα λαχανικά που έχω δοκιμάσει εγω και μαγειρεμένα μετά την κατάψυξη, συνεχίζουν να έχουν φανταστική γεύση.