250gr φέτα
1 κεσεδάκι γιαούρτι (ή τυρί κρέμα)
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2-3 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος
μια πρέζα αλάτι
όσο πιπέρι τραβά η όρεξη
γλυκιά πάπρικα (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα πάντα όλα μέσα στο μούλτι κι έγινε!
Συνοδεύει απίστευτα πιατέλες με βραστά λαχανικά (εγώ την τρώω και με ζυμαρικά).
Tips:
1. Προτιμώ να τη φτιάχνω είτε με γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά ή βάζω μισό κεσεδάκι πλήρες και προσθέτω λίγο νερό. Έτσι το γιαούρτι έχει πιο αδιάφορη γεύση και τονίζεται η γεύση της φέτας.
2. Βάλτε μπόλικο πιπεράκι. Του πάει πολύ.
3. Ό,τι είδος φέτας τραβάει η όρεξη.
4. Αν αφαιρέσω την κρέμα γάλακτος και προσθέσω ρίγανη και λεμόνι, παίζει ωραίο συνοδευτικό για μπιφτέκια και για το ψωμάκι και το τσιπουράκι.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": fireseaker, DAVIS, kojax
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.