- Ληφθείσες Ευχαριστίες 19
Συζητήσεις για θέματα που δεν έχουν σχέση με τον κήπο ή τις καλλιέργειες.
καροτα
- kerkyreos
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Παλιός
Λιγότερα
Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5778
από kerkyreos
καροτα δημιουργήθηκε από kerkyreos
Ξερει κανεις απο καροτα?
εχω φυτεψη καροτα στο κηπο απο τελος οκτοβριου, εχουν μεγαλωση αρκετα ,εχουν γηνει 20-30 εκ ψιλα (το φυλοματους) αλλα σημερα οταν εσκαψα 2-3 να δω τι γινετε μεσα, δεν ειχα τα αποτελεσματα που περιμενα, ειναι λεπτα ακομι περιπου ωπος μισο μολιβη ισως και μικροτερα, ειναι φισιολογικο? ποσο περιπου καιρο περνουν να μεγαλωσουν?μηπως θελουν λιπασμα?
εχω φυτεψη καροτα στο κηπο απο τελος οκτοβριου, εχουν μεγαλωση αρκετα ,εχουν γηνει 20-30 εκ ψιλα (το φυλοματους) αλλα σημερα οταν εσκαψα 2-3 να δω τι γινετε μεσα, δεν ειχα τα αποτελεσματα που περιμενα, ειναι λεπτα ακομι περιπου ωπος μισο μολιβη ισως και μικροτερα, ειναι φισιολογικο? ποσο περιπου καιρο περνουν να μεγαλωσουν?μηπως θελουν λιπασμα?
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- αρχαριος
- Αποσυνδεμένος
- Νέος
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
- kerkyreos
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Παλιός
Λιγότερα
Περισσότερα
- fireseaker
- Αποσυνδεμένος
- Ο χρήστης είναι μπλοκαρισμένος
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1164
- peppasev
- Αποσυνδεμένος
- Παλιώνει
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 35
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5789
από peppasev
Απαντήθηκε από peppasev στο θέμα καροτα
Τον Οκτώβριο έσπειρα και εγώ αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος από το μέγεθος τους. Βέβαια έκανα το λάθος να τα σπείρω πολύ κοντά το ένα με το άλλο και εκεί αιτιολογώ το μικρό τους μέγεθος. Του χρόνου μου είπαν να κάνω το εξής κόλπο, να πάρω σπόρους και να τους ανακατέψω με χώμα και μετά να το σκορπίσω πάνω από την περιοχή που θέλω. Επίσης μου πρότειναν να τα κουρεύω για να δυναμώσει η ρίζα.
Πάντως ανεξαρτήτως μεγέθους έχω ευχαριστηθεί γεύση, θυμήθηκα πως είναι τα καρότα! Έχω ξεκινήσει να τα κόβω από τον Ιανουάριο. Νομίζω άργησες να τα βγάλεις, αν κρίνω από τα δικά μου, τον χειμώνα ήταν γλυκύτερα ενώ τώρα έχουν αρχίσει να σκληραίνουν.
Πάντως ανεξαρτήτως μεγέθους έχω ευχαριστηθεί γεύση, θυμήθηκα πως είναι τα καρότα! Έχω ξεκινήσει να τα κόβω από τον Ιανουάριο. Νομίζω άργησες να τα βγάλεις, αν κρίνω από τα δικά μου, τον χειμώνα ήταν γλυκύτερα ενώ τώρα έχουν αρχίσει να σκληραίνουν.
- ΑΝΤΙΓΟΝΗ
- Αποσυνδεμένος
- Αρχαίος
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 280
- manosdet
- Αποσυνδεμένος
- Ο χρήστης είναι μπλοκαρισμένος
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
- kerkyreos
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Παλιός
Λιγότερα
Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5808
από kerkyreos
Απαντήθηκε από kerkyreos στο θέμα καροτα
αν εχεις φυτεψη πολα μαζι, υπαρχει λιση, αφερεσε αρκετα απο ενδιαμεσα τοτε να εχουν χορω τα υπολιπα να μεγαλωσουν αλιος δεν υα φας καροτα,αν ειναι μικρο μεγεθος ισως αν τα μεταφυτεψης να πιασουν παλι αυτα που θα βγαλης
Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.059 δευτερόλεπτα