- Ληφθείσες Ευχαριστίες 29
Σποροι κεφιρ!
- gianthom
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Παλιός
Το κεφίρ είναι ένα προβιοτικό φυσικό γαλακτοκομικό προιόν με τεράστια θρεπτική αξία αν εχει καποιος σπορους και θελει να μου δωσει ας μου στειλει ενα μυνημα.
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- magdalen
- Αποσυνδεμένος
- Νέος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Ίσως βρεις πιο εύκολα στην περιοχή σου. Αν πάντως δεν μπορέσεις να βρεις, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, έτσι;
- alepos
- Αποσυνδεμένος
- Νέος
γεια χαραmagdalen έγραψε: Έχω εγώ, αλλά όπως βλέπω είμαστε πολύ μακριά. Εγώ μένω στην περιοχή Θεσσαλονίκης. Και νομίζω πως είναι δύσκολο να σταλούν ταχυδρομικώς. Πρέπει να σταλούν παγωμένοι για να μην χαλάσουν.
Ίσως βρεις πιο εύκολα στην περιοχή σου. Αν πάντως δεν μπορέσεις να βρεις, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, έτσι;
επειδη ψαχνω κι εγω για σπορους κεφιρ και βρισκομαι Θεσσαλονικη ...αν τυχων τους εχεις ακομα και δεν σου κανει κοπο στειλε ενα μηνυμα
- katerina75
- Αποσυνδεμένος
- Νέος
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ Η' ΑΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΕΦΙΡ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΖΥΜΙ), ΩΣΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩmagdalen έγραψε: Έχω εγώ, αλλά όπως βλέπω είμαστε πολύ μακριά. Εγώ μένω στην περιοχή Θεσσαλονίκης. Και νομίζω πως είναι δύσκολο να σταλούν ταχυδρομικώς. Πρέπει να σταλούν παγωμένοι για να μην χαλάσουν.
- gianthom
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Παλιός
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 29