- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙ ΜΕ ΦΡΕΖΑ
- JKARAS
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Νέος
Ειμαι νεος σχετικα με το αθλημα οσον αφορα τις αγροτικες εργασιες.
Παρολο την ασχετοσυνη μου ομως και επειδη θελω να φαω λεφτα ( τα εχω για πεταμα ) σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα ενος μικρου τρακτερ με φρεζα.
εχω ενα χωραφι 3 στρεμματων με ελιες και επειδη δεν εχω χρονο για να το συντηρω οπως πρεπει νομιζω οτι ενα τετοι μηχανημα θα με βοηθησει.
Οποιαδηποτςε συμβουλη για τι τρακτερ να αγορασω και οτιδηποτε θα με βοηθησει δεκτο
Ευχαριστω εκ των προτερων
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- giannism64
- Αποσυνδεμένος
- Νέος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
αλλά για να είμαι ειλικρινής νομίζω οτι είναι υπερβολή ενα τρακτέρ για 3 στρέμματα ελιές
- ilias
- Αποσυνδεμένος
- Διαχειριστής
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 594
Αν όμως το θέλεις, προχώρα!
Η γενική συμβουλή μου για την αγορά μηχανημάτων είναι πως ότι πληρώνεις παίρνεις.
2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
- κατερινα γεω
- Αποσυνδεμένος
- Πολύ Παλιός
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 259
JKARAS έγραψε: Καλησπερα σε ολους
Ειμαι νεος σχετικα με το αθλημα οσον αφορα τις αγροτικες εργασιες.
Παρολο την ασχετοσυνη μου ομως και επειδη θελω να φαω λεφτα ( τα εχω για πεταμα ) σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα ενος μικρου τρακτερ με φρεζα.
εχω ενα χωραφι 3 στρεμματων με ελιες και επειδη δεν εχω χρονο για να το συντηρω οπως πρεπει νομιζω οτι ενα τετοι μηχανημα θα με βοηθησει.
Οποιαδηποτςε συμβουλη για τι τρακτερ να αγορασω και οτιδηποτε θα με βοηθησει δεκτο
Ευχαριστω εκ των προτερων
- JKARAS
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Νέος
οκ λεφτα για πεταμα δεν εχω (πλακα εκανα και μαλλον ατοχο το χιουμορ μου σε τετοιες δυσκολες εποχες) απλα ετσι ηθελα να ακουσω την αποψη καποιων πιο εμπειρων
Απλα δεν υπαρχει χρονος για την καθαριοτητα (θαμνοκοπτικο με μεσινεζα κτλ) γι αυτο σκεφτηκα μια τετοια λυση .
ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας
- ilias
- Αποσυνδεμένος
- Διαχειριστής
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 594
Πάντως πρέπει να πεις με μεγαλύτερη σαφήνεια το τι θέλεις να κάνεις/επιτύχεις.
Από το τρακτέρ, φτάσαμε στο θαμνοκοπτικό με μισινέζα.
Μην μας παρεξηγείς!
Όλοι στην αρχή κάναμε λάθη. Άμα σου πω τα δικά μου....
Εδώ είμαστε μία παρέα που θέλουμε να βοηθήσουμε.
2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
- apkorres
- Αποσυνδεμένος
- Νέος
Όπως σου είπαν και οι άλλοι για 3 στρέμματα δε συμφέρει να αγοράσεις τρακτέρ.
Να υπολογίζεις ότι για ένα μεταχειρισμένο 25-30hp θα πληρώσεις από 5000-7000 €.
Επίσης θα χρειαστείς έναν κλειστό χώρο για να το βάλεις, να το βάζεις να δουλεύει για λίγο τουλάχιστον μιά φορά τον μήνα, να του κάνεις service και χώρια οι ζημιές που είναι και αυτές στο πρόγραμμα. Το καλύτερο για σένα, πιστεύω ότι είναι να πληρώνεις κάποιον που έχει τρακτέρ να σου κάνει τη δουλειά. Αν επιμένεις πάντως για την αγορά, μπορώ να σου πω κάποια πράγματα γιατί και εγώ πριν 2 χρόνια ήμουν στην ίδια φάση με εσένα και το έψαξα το θέμα.
- JKARAS
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Νέος
Επειδη εχω ελαχιστο χρονο οσον αφορα τον καθαρισμο του χωραφιου δεν εχω την δυνατοτητα να το καθαριζω με μεσινεζα συχνα . Σκεφτομουν την λυση του ραντισματος για τα αγριοχορτα που βγαινουν αλλα σκεφτομαι εκει να φτιαξω τον λαχανοκηπο και φοβαμαι μην επιβαρυνω τα χωματα .
- Ki_pouros
- Αποσυνδεμένος
- Παλιός
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 171
Σκέψου σε παρακαλώ, όχι την πρώτη και ίσως απλούστερη λύση αλλά την ωφελιμότερη για το περιβάλλον, τον εαυτό σου και τους δικούς σου ανθρώπους. Με το να ραντίσεις τα αγριόχορτα δεν επιβαρύνεις πρώτα το χώμα αλλά περισσότερο τον εαυτό σου. Τα ραντίσματα περνάνε στον οργανισμό σου μέσα από τα προϊόντα του λαχανόκηπου. Στα μέρη που θα ραντίσεις θα αργήσεις να ξαναδεις ζωή.JKARAS έγραψε: Σκεφτομουν την λυση του ραντισματος για τα αγριοχορτα που βγαινουν αλλα σκεφτομαι εκει να φτιαξω τον λαχανοκηπο και φοβαμαι μην επιβαρυνω τα χωματα .
Ας περνάμε και από εδώ το μήνυμα να αλλάξουμε την κατάσταση που επικρατούσε τα τελευταία χρόνια και μας έφερε εδώ που είμαστε.
Ας την δουμε οικολογικά βρε αδερφέ..
- ΝΙΚΟΣ10
- Αποσυνδεμένος
- Νέος