× Λαχανικά/Κηπευτικά

Συζητήσεις για λαχανικά/κηπευτικά και την καλλιέργειά τους. Εμπειρίες, συμβουλές, απορίες.

Απορία σχετικά με την αποθήκευση καρότων

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #9946 από theodor65
Θα ήθελα αρχικά να σας χαιρετήσω όλους. Έκανα την εγγραφή μερικές ημέρες πριν, οπότε είμαι καινούργιος στην παρέα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου πει αν μπορείς να αποθηκεύσεις καρότα κάτω από άμμο, σε δροσερό μέρος. Το άκουσα από κάπου άλλα δε ξέρω αν ισχύει τελικά. Επίσης, ποιοι άλλοι τρόποι αποθήκευσης για τα καρότα υπάρχουν; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υστερόγραφο: Δε ξέρω αν υπάρχει στο σάιτ κάτι σχετικό με την αποθήκευση τροφίμων. Αν υπάρχει ως νέος συγχωρέστε με, αν και έψαξα δε το βρήκα.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #9949 από athina88
Απαντήθηκε από athina88 στο θέμα Απορία σχετικά με την αποθήκευση καρότων
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ! :) ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΡΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ, ΤΑ ΕΠΛΥΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΤΑ ΕΚΟΨΑ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΡΟΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ...

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.036 δευτερόλεπτα