- Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
- Forum
- Λαχανικά, Φρούτα, Όσπρια, Βότανα, Ελιά, Αμπέλι, Μανιτάρια
- Λαχανικά - Κηπευτικά
- ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ εργαλειο
Λαχανικά/Κηπευτικά
Συζητήσεις για λαχανικά/κηπευτικά και την καλλιέργειά τους. Εμπειρίες, συμβουλές, απορίες.
Συζητήσεις για λαχανικά/κηπευτικά και την καλλιέργειά τους. Εμπειρίες, συμβουλές, απορίες.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ εργαλειο
- dionisios
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Παλιώνει
Λιγότερα
Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #9068
από dionisios
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ εργαλειο δημιουργήθηκε από dionisios
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- ilias
- Αποσυνδεμένος
- Διαχειριστής
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 594
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #9075
από ilias
2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Απαντήθηκε από ilias στο θέμα ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ εργαλειο
Έχω άσχημη εμπειρία με μηχάνημα Kraft. Από τότε δεν τα εμπιστεύομαι.
Ήταν φτηνό και το επέλεξα, τους πρώτους μήνες με την καλλιέργεια.
Μετά, αγοράζοντας ένα πολύ ακριβότερο μηχάνημα το οποίο έχω ακόμη και σήμερα, κατάλαβα πως "ότι πληρώνεις παίρνεις".
Dionisos, σου εύχομαι η επιλογή σου να μην είναι συμβατή με τη δική μου εμπειρία.
Ήταν φτηνό και το επέλεξα, τους πρώτους μήνες με την καλλιέργεια.
Μετά, αγοράζοντας ένα πολύ ακριβότερο μηχάνημα το οποίο έχω ακόμη και σήμερα, κατάλαβα πως "ότι πληρώνεις παίρνεις".
Dionisos, σου εύχομαι η επιλογή σου να μην είναι συμβατή με τη δική μου εμπειρία.
2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
- dionisios
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Παλιώνει
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #9080
από dionisios
Απαντήθηκε από dionisios στο θέμα ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ εργαλειο
ηλια σιγουρα οτι πληρωνης περνης.ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ.
δεν εχω δυνατοτητα να παρω πιο ακριβο των 150 ευρω Η 350.κ πολλα περισσοτερα προτερηματα. εχω γνωση αρκετη στιν χειρισμο των εργαλειων κ
ξερω να μην τα ζοριζω, τα ερασιτεχνικα θελουν λιγη ωρα δουλεμα κ πολλες
φορες να μην δουλευη παραπανω απο ενα τεταρτο κ χωρις ζορι[ π.χ το μηχανημα αυτο που πηρα οταν το εβαλα να σκαψη ηταν καταξερο το χωμα δεν του ζητησα να μου σκαψη οπως θα εκανα σε ενα ακριβο εργαλειο εβρεξα το χωμα κ μετα απο 1ωρα το εσκαβε με ευκολια επισης χωροπιδαει οσο κ να το κρατας ΑΜΑ ΤΟΥ ΒΑΛΗς ΜΙΣΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΑΜΜΟ επανω στο μηχανημα ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΟΠΙΔΑΕΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΗ],
θα πω μια παροιμια επανω στην τιμη καποιος αγοτασε μια μπογια απο ενα χρωματοπωλειο πηγε σπιτι κ αρχισε να βαφη η μπογια ηταν νερουλη κ δεν τραβαγε ..
Παει στο μαγαζι κ του λεη τι μπογια ρε απατεωνα μου εδωσες κ του λεη κ αυτος
ΟΡΚΑΤΑΝ ΠΑΡΑ ΟΡΚΑΝΤ ΜΠΟΓΙΑ[δηλ οτι λεφτα εδωσες αυτην την μπογια πηρες????
δεν εχω δυνατοτητα να παρω πιο ακριβο των 150 ευρω Η 350.κ πολλα περισσοτερα προτερηματα. εχω γνωση αρκετη στιν χειρισμο των εργαλειων κ
ξερω να μην τα ζοριζω, τα ερασιτεχνικα θελουν λιγη ωρα δουλεμα κ πολλες
φορες να μην δουλευη παραπανω απο ενα τεταρτο κ χωρις ζορι[ π.χ το μηχανημα αυτο που πηρα οταν το εβαλα να σκαψη ηταν καταξερο το χωμα δεν του ζητησα να μου σκαψη οπως θα εκανα σε ενα ακριβο εργαλειο εβρεξα το χωμα κ μετα απο 1ωρα το εσκαβε με ευκολια επισης χωροπιδαει οσο κ να το κρατας ΑΜΑ ΤΟΥ ΒΑΛΗς ΜΙΣΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΑΜΜΟ επανω στο μηχανημα ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΟΠΙΔΑΕΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΗ],
θα πω μια παροιμια επανω στην τιμη καποιος αγοτασε μια μπογια απο ενα χρωματοπωλειο πηγε σπιτι κ αρχισε να βαφη η μπογια ηταν νερουλη κ δεν τραβαγε ..
Παει στο μαγαζι κ του λεη τι μπογια ρε απατεωνα μου εδωσες κ του λεη κ αυτος
ΟΡΚΑΤΑΝ ΠΑΡΑ ΟΡΚΑΝΤ ΜΠΟΓΙΑ[δηλ οτι λεφτα εδωσες αυτην την μπογια πηρες????
Last edit: 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν by dionisios. Αιτία: ορθογραφια
- manosdet
- Αποσυνδεμένος
- Ο χρήστης είναι μπλοκαρισμένος
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #9082
από manosdet
Απαντήθηκε από manosdet στο θέμα ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ εργαλειο
Εάν το έδαφος που θα σκάψεις είναι σχετικά μαλακο και αμμώδες δεν θα έχεις πρόβλημα. Εάν είναι σκληρό δύσκολα θα σου κάνει δουλειά.
Όπως και να 'χει καλοδούλευτο να 'ναι.....
Όπως και να 'χει καλοδούλευτο να 'ναι.....
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": DAVIS
- theologis
- Αποσυνδεμένος
- Πολύ Παλιός
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 45
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #9430
από theologis
Απαντήθηκε από theologis στο θέμα ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ εργαλειο
Και προσοχή μεγάλη με το καλώδιο ρευματος.
- Gadjo dilo
- Αποσυνδεμένος
- Νέος
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #9449
από Gadjo dilo
Απαντήθηκε από Gadjo dilo στο θέμα ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ εργαλειο
Γεια χαρα,
Συμφωνω με τους παραπανω για το μηχανημα, επειδη εχω ακριβως το ιδιο. Το αγορασα γιατι λυπομουν τα 600+ που μου ζητουσαν για μηχανηματα που σιγουρα κανουν πολυ καλη δουλεια.
Θα σου πω εγω τι κανω, 15-20 μερες πριν ξεκινησω να φυτευω δινω 10 ευρω σε εναν φιλο μου με τρακτερ και φρεζαρει το χωραφι μια φορα και μετα, μια μερα πριν φυτεψω το περναω με το δικο μου και το κανει μια χαρα.
Αν καλλιεργεις μικρα κομματια δεν θα εχεις προβλημα, αν ομως περιμενεις να φρεζαρεις με αυτο σκληρες επιφανειες και μεγαλα κομματια τοτε πηρες λαθος εργαλειο.
Μεγαλη προσοχη στο καλωδιο !!!
Ευχαριστω
Συμφωνω με τους παραπανω για το μηχανημα, επειδη εχω ακριβως το ιδιο. Το αγορασα γιατι λυπομουν τα 600+ που μου ζητουσαν για μηχανηματα που σιγουρα κανουν πολυ καλη δουλεια.
Θα σου πω εγω τι κανω, 15-20 μερες πριν ξεκινησω να φυτευω δινω 10 ευρω σε εναν φιλο μου με τρακτερ και φρεζαρει το χωραφι μια φορα και μετα, μια μερα πριν φυτεψω το περναω με το δικο μου και το κανει μια χαρα.
Αν καλλιεργεις μικρα κομματια δεν θα εχεις προβλημα, αν ομως περιμενεις να φρεζαρεις με αυτο σκληρες επιφανειες και μεγαλα κομματια τοτε πηρες λαθος εργαλειο.
Μεγαλη προσοχη στο καλωδιο !!!
Ευχαριστω
- theologis
- Αποσυνδεμένος
- Πολύ Παλιός
Λιγότερα
Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #10094
από theologis
ΚΟιτάξτε το μηχάνημα που πήρα στις αρχες του χρόνου.Το site της εταιρίας που έχει και όλα τα αξεσουάρ που μπορείς να προσαρμόσεις επάνω του αλλα και ενα βιντεάκι που μου είχε στείλει ο Δημήτρης και δείχνει περίπου τι δουλειά κάνει.Να σας πώ οτι επέκτεινα τον κήπο μου σε διπλάσιο μέγεθος απο το περισυνό βλέποντας πόσο ωραία οργώνει και χωρίς καθόλου κόπο.Και δεν είναι μόνο αυτό.....σκάβει και σε σκληρό έδαφος και το φρεζάρει πολύ καλά.Το μηχάνημα το αγόρασα απο πολυκατάστημα στην Θεσσαλονίκη και τα αξεσουάρ απο ενα e-shop της Αθήνας και σε πολύ καλές τιμές σε σχέση με κάποιους άλλους.Το'χα πάρει στις εκπτώσεις 500 ευρω και σε 10 άτοκες δόσεις.Νομίζω οτι είναι καλή αγορά και καλό είναι να πάρετε κατι με αυτές τις προδιαγραφές.
www.texas-garden.com/en/products/tiller-...1tg/?partno=90060175
www.texas-garden.com/en/products/tiller-...1tg/?partno=90060175
- theologis
- Αποσυνδεμένος
- Πολύ Παλιός
Λιγότερα
Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #10119
από theologis
Το συγκεκριμένο μηχάνημα που πήρα έχει εγγύηση και εδω στην Θεσσαλονίκη έχει το service κάποιος στην Τούμπα -απότι μου είπαν- τον οποίο και είχα ενοχλήσει για να δώ άν εχει αξεσουάρ.Υπάρχει και επίσημος αντιπρόσωπος στην Λάρισα που μου τον συνέστησε η ίδια η εταιρεία (απο την Δανία) που είχα στείλει email με απορίες μου σχετικά με την λειτουργία των αξεσουάρ (και ω του θαύματος μου απάντησαν σε μισή ώρα με πολλές λεπτομέρειες σχετικά με όλες τις ερωτήσεις που είχα κάνει......οπως κάνουν και οι Ελληνικές εταιρίες δλδ ) Εγω συνέστησα το δικό μου σαν προδιαγραφές απλά μια και τις ικανότητες του τις δοκίμασα και μου άρεσαν......απο εκεί και πέρα απο πλευράς μάρκας και προέλευσης είναι δικό σας θέμα.
- theologis
- Αποσυνδεμένος
- Πολύ Παλιός
Λιγότερα
Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #10146
από theologis
οχι δυστυχως......το εσβησα το mail των Δανών με αποτέλεσμα να το χάσω .....κοιταξε εδω
www.drivastools.gr/
απο αυτούς πήρα τα αξεσουάρ για; το δικό μου.Εχουν και μεγάλη ποικιλία μηχανών οπότε παιρνεις μια ιδέα....Αυτην τη στιγμή είμαι θεσσαλονίκη και δεν εχω και τα χαρτια -ειναι στο εξοχικο μου- μηπως και ειχα γραψει εκει κανενα τηλέφωνο....
www.drivastools.gr/
απο αυτούς πήρα τα αξεσουάρ για; το δικό μου.Εχουν και μεγάλη ποικιλία μηχανών οπότε παιρνεις μια ιδέα....Αυτην τη στιγμή είμαι θεσσαλονίκη και δεν εχω και τα χαρτια -ειναι στο εξοχικο μου- μηπως και ειχα γραψει εκει κανενα τηλέφωνο....
- theologis
- Αποσυνδεμένος
- Πολύ Παλιός
Λιγότερα
Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #10281
από theologis
Αντε καλα σκαψιματα.Και εγω σημερα θα κανω μερικες ´´ανασκαφες´´ στα σημεια που εχω ξηλωσει μερικα φυτα που τελειωσαν να καθαρισει το μερος και σκεφτομαι να βαλω κατι χειμερινο ,ακομη δεν ξερω τι.Προσεχε στην αρχη με μετρο να του παρεις τον αερα καιειδικα προσοχη στην οπισθεν γιατι μερικες φορες πεταγεται.Επισης καλο ειναι να φορας μποτες.
Συντονιστές: ilias
- Forum
- Λαχανικά, Φρούτα, Όσπρια, Βότανα, Ελιά, Αμπέλι, Μανιτάρια
- Λαχανικά - Κηπευτικά
- ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ εργαλειο
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.056 δευτερόλεπτα