× Βότανα

Συζητήσεις για βότανα και την καλλιέργειά τους. Εμπειρίες, συμβουλές, απορίες.

Θυμάρι

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #9890 από Κωσταντίνος
Θυμάρι δημιουργήθηκε από Κωσταντίνος
Για σας και πάλι φίλοι μου. Θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάποια θέματα που αφορούν το θυμάρι.. Έμαθα όσα ήθελα για την ρίγανη μέσο του καλλιεργώ και τώρα ήρθε η σειρά για το θυμαράκι μας. Πρώτα απο όλα θα ήθελα να μάθω αν το θυμάρι κρατάει χειμώνα καλοκαίρι. Πρέπει να είναι σε μέρος με σκιά ή με ήλιο? Κάθε πότε πρέπει να το ποτίζω? Πότε ξέρω πως έχει έρθει η ώρα για την συγκομιδή του ( κλάδεμα ) ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις τυχόν απαντήσεις !

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #9904 από athina88
Απαντήθηκε από athina88 στο θέμα Θυμάρι
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΞΑΝΑ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΓΑΝΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΑ ΠΕΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΦΥΤΕΨΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΗ ΡΙΓΑΝΗ. ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΗ ΡΙΓΝΑΝΗ. ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ... ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΠΟΛΥ Η ΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΑΔΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΛΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΞΗΡΑΝΣΗ.. ΑΣΤΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟ ΚΛΑΔΕΥΕΙΣ... ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΕΓΩ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΗΛΙΟ..

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #9906 από Κωσταντίνος
Απαντήθηκε από Κωσταντίνος στο θέμα Θυμάρι
Ευχαριστώ για άλλη μία φορά αθηνά κατά τον σεπτέμβριο με οκτώβριου που θα γυρίσω θα τα φυτέψω και εγώ.! Σε ευχαριστώ και πάλι!

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.089 δευτερόλεπτα