× Βότανα

Συζητήσεις για βότανα και την καλλιέργειά τους. Εμπειρίες, συμβουλές, απορίες.

Ρίγανη

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #6409 από akoum

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #9869 από Κωσταντίνος
Απαντήθηκε από Κωσταντίνος στο θέμα Ρίγανη
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας εδώ στο καλλιεργώ.! Μπήκα στο θέμα του φίλου μας akoum για να μάθω διάφορα για την ρίγανη όσα μπορείτε βέβαια να μου μάθετε εσείς. Πρώτα απο όλα έμαθα πως η ρίγανη είναι φυτό που κρατάει χειμώνα καλοκαίρι αν φυσικά το φροντίσεις σωστά δηλαδή το προστατέψεις απο το υπερβολικό κρύο και την ζέστη θα ήθελα να μάθω αν όντως ισχύει αυτό.. Ένα άλλο που θέλω να μάθω είναι κάθε πότε πρέπει να ποτίζεται το φυτό.. Επίσης πόση είναι η διάρκεια ζωής του.. Ένα άλλο που θέλω να μου πείτε αν ξέρετε βέβαια είναι εάν θα βρω σε μαγαζιά με είδη γεωργίας τον σεπτέμβριο ρίγανη η πρέπει να περιμένω για κάποια άλλη εποχή. Αυτά είναι όσα θέλω να μάθω και ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους με βοηθήσουν.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #9879 από athina88
Απαντήθηκε από athina88 στο θέμα Ρίγανη
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΙΓΑΝΗ ΣΤΟ ΚΗΠΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗ ΡΙΓΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΓΑΝΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΜΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.. ΤΩΡΑ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΧΕ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΦΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΤΙΖΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΥΓΡΑΣΙΑ Η ΡΙΖΑ. ΜΟΛΙΣ ΑΝΘΙΣΕΙ Η ΡΙΓΑΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΑΔΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΞΗΡΑΝΣΗ. ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΔΕΨΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΦΕΤΟΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΘΙΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ!! :)

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #9883 από Κωσταντίνος
Απαντήθηκε από Κωσταντίνος στο θέμα Ρίγανη
Ήτανε ακριβώς όσα ήθελα να μάθω !!! Βλέπεις μου αρέσουν τα φυτά που κρατάνε καιρό και έτσι τώρα έμαθα πως κρατάνε οπότε τον σεπτέμβριο θα φυτέψω.!! Σε ευχαριστώ!!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.098 δευτερόλεπτα