× Εικόνες από κήπους που βρίσκονται εντός πόλεων, αλλά και από την παραγωγή τους. Μπορεί να είναι μερικές γλάστρες σε ένα μπαλκόνι, η οργανωμένοι κήποι σε ελεύθερους χώρους.

Οι δικές μου γλαστρούλες!

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #3870 από eirinich
Οι δικές μου γλαστρούλες! δημιουργήθηκε από eirinich
Ξεκίνησα και εγώ σήμερα!Λοιπόν δεν ξέρω τι έχω κάνει και αν είναι σωστά όλα αλλά εγώ το ευχαριστήθηκα και τώρα θα προσπαθήσω να βγουν τα φυτάκια μου! :) Έκλεψα γλάστρες και χώμα από τον μπαμπά μου και σκόρδα από τη μαμά :P και φύτεψα!Έβαλα και σπόρο ρόκας και καρότα! :unsure: Δεν είμαι και πολύ σίγουρη ότι θα βγουν αλλά είναι η πρώτη φορά και είμαι πολύ ενθουσιασμένη!Θέλω να ρωτήσω μόνο κάποιον πιο σχετικό για το χώμα για να ξέρω για την επόμενη φορά.Έβαλα χώμα από τον κήπο,χώμα από το φυτώριο(αυτά τα δύο με είπαν να τα ανακατέψω)και είχαμε στάχτη από το τζάκι που ρίχνει και ο μπαμπάς στον κήπο και έριξα και εγώ.Έκανα καλά ή δεν πρόκειται να φυτρώσει τίποτα?

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #3872 από manosdet
Απαντήθηκε από manosdet στο θέμα Οι δικές μου γλαστρούλες!
Ειρήνη καλησπέρα.
Αν δεν το παράκανες με την στάχτη απ´ το τζάκι μια χαρά νομίζω έκανες.
Γενικά την στάχτη την βάζουμε σε όξινα εδάφη για να ανεβάσουμε το pH και σε μικρή ποσότητα. Εάν βάλουμε υπερβολική ποσότητα και γίνει αλκαλικό πάνω από 8 μπορεί να γίνει και άγονο.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #3873 από eirinich
Απαντήθηκε από eirinich στο θέμα Οι δικές μου γλαστρούλες!
Έβαλα λίγη σε κάθε γλάστρα γιατί δεν ήθελα να κάνω καμιά βλακεία και να τα κάψω πριν καν φυτρώσουν! :whistle: Δεν είμαι καν σίγουρη αν αυτά που φύτεψα είναι στην κατάλληλη εποχή. :unsure: Περιμένω λίγη βοήθεια για να μάθω τι άλλο μπορώ να φυτέψω τώρα σε γλάστρες!Οπότε HELPPPPPPPPP....

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4077 από eirinich
Απαντήθηκε από eirinich στο θέμα Οι δικές μου γλαστρούλες!
Και ναι λοιπόν έσκασαν τα πρώτα φυτάκια!Έκανα μαλλον κάποιο λάθος ή υπερβολή θα έλεγα!Έβαλα μπόλικο σπόρο και σε μια γλάστρα βγήκαν πολλά αλλάτα αραίωσα και περιμένω να δω αν το έκανα σωστά καθώς πρώτη φορά ασχολούμαι!Αλλά χάρηκα τόσο πολυ!Βγήκαν τα μαρουλάκια και η ρόκα!Και έριξα και μια ματιά και στα σκόρδα και πάνε καλά!Θα έχουμε παραγωγούλα!Βέβαια ζήτησα και τη βοήθεια του κουμπάρου αν έχω αποτυχία!Έχουν θερμοκήπια με φυτά και αν δεν τα πάω καλά με τα φυτάκια θα μου δώσει έτοιμα το καλοκαίρι!Το πήρα για τα καλά απόφαση ότι θα μάθω όσα μπορώ και θα ασχολήθω! B)

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.099 δευτερόλεπτα