- Ληφθείσες Ευχαριστίες 19
Βατόμουρα!!
- kerkyreos
- Αποσυνδεμένος
- Παλιός
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- fanish1
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Αρχαίος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 84
- ilias
- Αποσυνδεμένος
- Διαχειριστής
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 594
Όσο μπορώ να δώσω κάτι παραπάνω, θα αγοράζω από Ελληνικό κατάστημα ώστε να μείνει και κάτι στη χώρα.
2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
- zaxarias
- Αποσυνδεμένος
- Ο χρήστης είναι μπλοκαρισμένος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 173
- gianthom
- Αποσυνδεμένος
- Παλιός
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 29
zaxarias έγραψε: γνώμη μου είναι πάντως ότι δεν υπάρχει χειρότερο φυτό για κήπο όπιο κλαδί είναι ακουμπισμένο κάτω βγάζει ρίζα, αν το έχεις σε τόπο που δεν πας συχνά την πάτησες.έχει εδώ κάποια χωράφια που οι κληρονόμοι τα παράτησαν και δεν βλέπεις τη ήταν πριν αμπέλι η ελιές !
Θα συμφωνησω με τον Ζαχαρια προσεξε το γιατι στην φυση του ειναι σαν ζιζανιο θελει συνεχεια κλαδεμα να προσεξεις να μην ακουμπανε κλαδια του φυτου κατω γιατι βγαζει παραφιαδα με αυτον τον τροπο απλωνει και στον χωρο που το εχεις φυτεψει δεν πας συχνα και το αφησεις δεν θα ξερει που βρισκεσε.Κατα τα αλλα εχει πολυ νοστιμους καρπους και θρεπτικους καρπους.
- fanish1
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Αρχαίος
- FIVI
- Αποσυνδεμένος
- Παλιώνει
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
spirosk έγραψε: Εδω στην Κερκυρα παιδια λεμε αμαν να τα ξεφωρτωθουμε..!!!
Εχει γεμισει ο τοπος.
Δεν ξερω αν υπαρχουν ημερες ποικιλιες,αλλα αυτα που ειδα στη φωτο του φιλου μας Φανη,ειναι ιδια με τα δικα μας..
Αλλα να ξερετε,αν φυτεψετε θα πειτε αμαν να τα σταματησετε,απλωνονται γρηγορα και δεν εξαφανιζονται ποτε.Θα τα εχετε for ever και θα πρεπει να τα κλαδευετε συνεχως,Ενα χρονο να τα ξεχασετε,γεμισατε παντου.
Αν παρολα αυτα καποιος θελει φυτα,επειδη ακουω διαφορα για τιμες στα φυτωρια,κανω αποστολες..!!!.Τσαμπα εννοειται..Τωρα που ξεκινησα,δεν με σταματαει τιποτα..!!!
Στην Κασιώπη μεγάλωσα και τις θυμάμαι τις βατομουριές.. έχω φαει κιλά απο βατομουρα και τζίτζιφα μου άρεσαν πολύ. Εβαλα μια μικρή βατομουριά στον κήπο φέτος (την είχα σε γλάστρα την είχα πάρει απο το Lidl πέρισυ) για να μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια και την Κέρκυρα.
Εχεις κουκουτσια από τζιτζιφιές?????
- FIVI
- Αποσυνδεμένος
- Παλιώνει
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
- fanish1
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Αρχαίος
- panos_vz
- Αποσυνδεμένος
- Σχετικά Νέος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Το σκεφτομαι, μιας και εχω πολυ μεγαλο μπαλκονι, αλλα οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:
Ποσο πολυ μεγαλωνει?Υπαρχει περιπτωση να εξαπλωθει τοσο που να μην μπορω να περασω απο εκεινο το σημειο του μπαλκονιου? ΜΕ το κλαδεμα, περιοριζω την αναπτυξη της?Και αν ναι, περιοριζω και την καρποφορια?
Ξερετε τι χωμα θελει?Εχω ηδη γλαστρες με φυτοχωμα, μηπως θελει κατι πιο σκληρο?
Ευχαριστω εκ των προτερων