Μια που μιλάμε για βότανα...μήπως ξέρει κάποιος πότε κόβουμε το εστραγκόν;
Το χρησιμοποιώ χρόνια όταν μαγειρεύω κρέας, του δίνει μια ιδιαίτερη γεύση και φέτος αγόρασα μια γλαστρούλα από αυτό. Εχει ψηλώσει, 5πλασιάστηκε σε μπόι μπορώ να πω και νομίζω πως πάει να ανθίσει σε λίγο. Δεν μυριζει ακόμα όταν το τρίβεις στα δάχτυλα κι αυτό μου κάνει εντύπωση....
Ξέρει μήπως κανείς περισσότερες πληροφορίες;;
Επίσης κλαδί μέντας που προσπάθησα να ριζώσω σε νερό , όπως κάνουμε το βασιλικό, απέτυχε εντελώς! Πως την πολλαπλασιάζουμε;
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.