× Ανακοινώσεις σχετικά με το 2019.kalliergo.gr.

Αποκατάσταση λειτουργίας - 2013-01-15

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #13459 από ilias
Απαντήθηκε από ilias στο θέμα Αποκατάσταση λειτουργίας - 2013-01-15
Ζωή, μόλις δημοσίευσα μία εικόνα χωρίς πρόβλημα (από πάνω)...
Στείλε μου σε παρακαλώ στο info [ατ] 2019.kalliergo.gr την εικόνα που προσπαθείς να ανεβάσεις.

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #13460 από manosdet
Απαντήθηκε από manosdet στο θέμα Αποκατάσταση λειτουργίας - 2013-01-15
Ηλία δες τι βλέπω εγώ από firefox & chrome

Firefox



Chrome

Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #13462 από manosdet
Απαντήθηκε από manosdet στο θέμα Αποκατάσταση λειτουργίας - 2013-01-15
Λοιπόν μπαίνω και με explorer που δεν χρησιμοποιώ έτσι για να δω αν εμφανίζεται σωστά.
Και ωωωω του θαύματος εμφανίζεται σωστά.
ΑΛΛΑ δεν είμαι συνδεδεμένος και είμαι σαν επισκέπτης.
Μόλις συνδέθηκα και από explorer το αποτέλεσμα είναι όπως τα δύο προηγούμενα....

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #13464 από zvranik
Απαντήθηκε από zvranik στο θέμα Αποκατάσταση λειτουργίας - 2013-01-15

ilias έγραψε: Ζωή, μόλις δημοσίευσα μία εικόνα χωρίς πρόβλημα (από πάνω)...
Στείλε μου σε παρακαλώ στο info [ατ] 2019.kalliergo.gr την εικόνα που προσπαθείς να ανεβάσεις.



Ηλία.....
την εικόνα τη βλεπω που ανέβασες.
αλλα εμενα .....να και τώρα που προσπαθησα.... επελεξα αρχειο/φωτογραφία και μολις του πατάω προσθήκη δεν κανει τίποτα αλλο.

σου στελνω να τη δεις..... ε

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #13469 από ilias
Απαντήθηκε από ilias στο θέμα Αποκατάσταση λειτουργίας - 2013-01-15
Τώρα πρέπει να εμφανίζεται σωστά ο επιλογέας των σελίδων.

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν - 10 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #13470 από ilias
Απαντήθηκε από ilias στο θέμα Αποκατάσταση λειτουργίας - 2013-01-15

zvranik έγραψε:

ilias έγραψε: Ζωή, μόλις δημοσίευσα μία εικόνα χωρίς πρόβλημα (από πάνω)...
Στείλε μου σε παρακαλώ στο info [ατ] 2019.kalliergo.gr την εικόνα που προσπαθείς να ανεβάσεις.



Ηλία.....
την εικόνα τη βλεπω που ανέβασες.
αλλα εμενα .....να και τώρα που προσπαθησα.... επελεξα αρχειο/φωτογραφία και μολις του πατάω προσθήκη δεν κανει τίποτα αλλο.

σου στελνω να τη δεις..... ε


Ανέβασα τη φωτογραφία σου Ζωή.
Μήπως ξεχνάς να πατήσεις το "Εισαγωγή", αφού πατήσεις το "Προσθήκη Αρχείου" και επιλέξεις εικόνα;


2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:
Last edit: 10 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν by ilias.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #13471 από manosdet
Απαντήθηκε από manosdet στο θέμα Αποκατάσταση λειτουργίας - 2013-01-15
Οκ εμφανίζονται σωστά οι σελίδες Ηλία

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #13478 από zvranik
Απαντήθηκε από zvranik στο θέμα Αποκατάσταση λειτουργίας - 2013-01-15

ilias έγραψε:

zvranik έγραψε:

ilias έγραψε: Ζωή, μόλις δημοσίευσα μία εικόνα χωρίς πρόβλημα (από πάνω)...
Στείλε μου σε παρακαλώ στο info [ατ] 2019.kalliergo.gr την εικόνα που προσπαθείς να ανεβάσεις.



Ηλία.....
την εικόνα τη βλεπω που ανέβασες.
αλλα εμενα .....να και τώρα που προσπαθησα.... επελεξα αρχειο/φωτογραφία και μολις του πατάω προσθήκη δεν κανει τίποτα αλλο.

σου στελνω να τη δεις..... ε


Ανέβασα τη φωτογραφία σου Ζωή.
Μήπως ξεχνάς να πατήσεις το "Εισαγωγή", αφού πατήσεις το "Προσθήκη Αρχείου" και επιλέξεις εικόνα;







Ηλια, κανω επανειλημένες προσπάθειες να ανεβάσω φωτογραφίες....... αλλα τιποτα.
παταω προσθήκη αρχειου , επιλεγω φωτόγραφια και μετα δεν εχει εισαγωγή :(

δε ξερω τι γίνεται...... οι υπολοιποι εχετε το ιδιο προβλημα?
μήπως φταιει το λαπτοπ μου? δεν ειχα ομως τετοιο προβλημα πριν γινει αυτο με τον σερβερ. :(

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #13480 από zvranik
Απαντήθηκε από zvranik στο θέμα Αποκατάσταση λειτουργίας - 2013-01-15
δοκιμη.....






με τον internet explorer δειχνει να δουλευει. εμφανιζονται κανονικα τα κουμπιά απο κάτω
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #13481 από zvranik
Απαντήθηκε από zvranik στο θέμα Αποκατάσταση λειτουργίας - 2013-01-15
με το mozilla firefox, αφου επιλέξω αρχειο , δεν εμφανιζει τα κουμπια απο κατω.




αυτο μου εμφανιζει με τον internet explorer........ ολα καλα απο δω.




το θεμα ειναι οτι εγω χρησιμοποιώ τον firefox.....
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 1.511 δευτερόλεπτα