- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Ανταλαγή σπόρων η φυτών!
- manosdet
- Αποσυνδεμένος
- Ο χρήστης είναι μπλοκαρισμένος
Αυτό ήθελα να σας πω κι εγώ.
Στην Ευριπίδου έχει 3 φυτώρια που έχουν σχεδόν τα πάντα από σπορικά.....
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- γιωτα
- Αποσυνδεμένος
- Παλιός
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 23
κάνω λάθος;
- γιωτα
- Αποσυνδεμένος
- Παλιός
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 23
- vasiliki
- Αποσυνδεμένος
- Πολύ Παλιός
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 68
γιωτα έγραψε: vasiliki ευχαριστώ, θα περιμένω νέα σου . φέτος πάγωσαν γενικά οι βασιλικοί και να σκεφτείς ότι οι δικοί μου ήταν σε ναυλον όλες τις μέρες της παγωνιάς.ναι, ήταν ένα μέτρο , μπορεί και να το ξεπερνούσε.και τον είχα πολλά χρόνια. δεν ξέρω αν είναι μελιτζανί οι γνήσιοι. αυτός στην αρχή ηταν μελιτζανί και μετά άλλαζε χρωμα , γινόταν πράσινο. είδα στο προφίλ σου ότι δεν μένεις στην Αθήνα αλλά στην Πρέβεζα.
κάνω λάθος;
Καποτε και για λιγο καιρο μεναμε Πρεβεζα. Δυστυχως προεκυψαν διαφορα και αναγκαστηκαμε να γυρισουμε Αθηνα. Σε καθε ευκαιρια ομως πηγαινουμε. Ο κηπος μας βλεπεις ειναι εκει.
- manosdet
- Αποσυνδεμένος
Πηγαίνοντας στην Αθηνάς από το Μοναστηράκι προς Ομόνοια στην Ευριπίδου στρίβεις δεξιά και στα 50 μέτρα είναι ένα φυτώριο που έχει βασιλικό Αγιορείτικο με 1,5 ευρώ το γλαστράκι......
- zeovani
- Αποσυνδεμένος
- Παλιώνει
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Επίσης, στη γωνία Ευρυπίδου & Αθηνάς δώστε βάση στο μαγαζί που τα έχει όλα 1 € μεταξύ των οποίων και πολλά εργαλεία για διαχείριση κήπου!
- zeovani
- Αποσυνδεμένος
- Παλιώνει
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
manosdet έγραψε: Γιώτα σήμερα που κατέβηκα στην Αθήνα σε θυμήθηκα.
Πηγαίνοντας στην Αθηνάς από το Μοναστηράκι προς Ομόνοια στην Ευριπίδου στρίβεις δεξιά και στα 50 μέτρα είναι ένα φυτώριο που έχει βασιλικό Αγιορείτικο με 1,5 ευρώ το γλαστράκι......
Με έναν καλλιεργητή που μιλούσα μου είπε ότι πλέον πουλάν παραδοσιακούς σπόρους στην Ευρυπίδου. Το έχει τσεκάρει κανείς παιδιά?
- manosdet
- Αποσυνδεμένος
zeovani έγραψε:
manosdet έγραψε: Γιώτα σήμερα που κατέβηκα στην Αθήνα σε θυμήθηκα.
Με έναν καλλιεργητή που μιλούσα μου είπε ότι πλέον πουλάν παραδοσιακούς σπόρους στην Ευρυπίδου. Το έχει τσεκάρει κανείς παιδιά?
Επειδή κατεβαίνω σχεδόν κάθε βδομάδα στην Ευρυπίδου δεν έχω δει να πουλάνε κάπου παραδοσιακούς σπόρους.
- giathe
- Αποσυνδεμένος
- Σχετικά Νέος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
ΖΩΗ έγραψε: Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ φυτό άσπρης μελιτζάνας ( αυτή που υπάρχει στη Σαντορίνη) στην περιοχή της Θεσσαλονίκης;
Ζωή, δεν ξέρω αν ψάχνεις ακόμα, αλλά μου έχουν μείνει λίγα σποράκια από την μελιτζάνα που ψάχνεις.
Αν θέλεις, στείλε μου τα στοιχεία σου να στα στείλω
Γιάννης.
- αγριολούλουδο
- Αποσυνδεμένος
- Νέος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0