- Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Λαχανικά/Κηπευτικά
Συζητήσεις για λαχανικά/κηπευτικά και την καλλιέργειά τους. Εμπειρίες, συμβουλές, απορίες.
Συζητήσεις για λαχανικά/κηπευτικά και την καλλιέργειά τους. Εμπειρίες, συμβουλές, απορίες.
ΦΡΑΟΥΛΕΣ
- HELENA
- Αποσυνδεμένος
- Παλιός
Λιγότερα
Περισσότερα
- HELENA
- Αποσυνδεμένος
- Παλιός
Λιγότερα
Περισσότερα
13 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 13 Χρόνια 6 Μήνες πριν #682
από HELENA
Απαντήθηκε από HELENA στο θέμα ΦΡΑΟΥΛΕΣ
Μην σας μπερδέψει η ημερομηνία της φωτογραφίας κάτω δεν ξέρω να την ρυθμίζωHELENA έγραψε: Αυτή είναι μιά από τις περισινές μου ριζούλες που έχουν ξεκινήσει και φέτος να μου δίνουν φραουλίτσες αλλά πιό μικρούλες. Η νοστιμιά είναι όμως πάντα η ίδια
Last edit: 13 Χρόνια 6 Μήνες πριν by HELENA.
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- γιωτα
- Αποσυνδεμένος
- Παλιός
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 23
13 Χρόνια 6 Μήνες πριν #707
από γιωτα
λοιπόν τώρα πήραν μπρος. Είναι πολύ μεγαλύτερες από τις πρώτες. Τους έχω βάλει από καιρό πέτρες πάνω στο χώμα, για να κρατάνε την υγρασία, γιατί έχω πολύ ήλιο σ'αυτό το μπαλκόνι και φοβάμαι μην ξεραθεί. Και μια εξυπνάδα μου, πήρα κάποια πολύ εύκαμπτα ξυλάκια, που χρησίμευαν για αρωματικά χώρου, εμποτισμένα με έλαιο(!!!) και μ'αυτά δημιούργησα στηρίγματα γύρω από τα φυτά, οπότε οι φραουλίτες είναι πάντα στον αέρα και τις βλέπει πάντα ο ήλιος, δεν κρύβονται κάτω από τα φύλλα. Τι άλλο θα κάνω για αυτά τα φυτά μου!
Απαντήθηκε από γιωτα στο θέμα ΦΡΑΟΥΛΕΣ
λοιπόν τώρα πήραν μπρος. Είναι πολύ μεγαλύτερες από τις πρώτες. Τους έχω βάλει από καιρό πέτρες πάνω στο χώμα, για να κρατάνε την υγρασία, γιατί έχω πολύ ήλιο σ'αυτό το μπαλκόνι και φοβάμαι μην ξεραθεί. Και μια εξυπνάδα μου, πήρα κάποια πολύ εύκαμπτα ξυλάκια, που χρησίμευαν για αρωματικά χώρου, εμποτισμένα με έλαιο(!!!) και μ'αυτά δημιούργησα στηρίγματα γύρω από τα φυτά, οπότε οι φραουλίτες είναι πάντα στον αέρα και τις βλέπει πάντα ο ήλιος, δεν κρύβονται κάτω από τα φύλλα. Τι άλλο θα κάνω για αυτά τα φυτά μου!
- kipaki
- Αποσυνδεμένος
- Παλιώνει
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #778
από kipaki
Απαντήθηκε από kipaki στο θέμα ΦΡΑΟΥΛΕΣ
Τα εκοψα απο το μητρικο φυτο,εχω αλλα6φυτα φραουλας τωρα.Εχουν βγαλει απο 2 περιπου φυλλαρακια το καθε φυτο.Τωρα θα φτιαξω και τα αλλα κομπακια,ειχε πανω απο 12 οταν αγορασα το φυτο μαμα.
- kipaki
- Αποσυνδεμένος
- Παλιώνει
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #836
από kipaki
Απαντήθηκε από kipaki στο θέμα ΦΡΑΟΥΛΕΣ
Καλημερα.Οι φραουλιτσες μου μεγαλωνουν και σε καρπο και σαν φυτο.Η αληθεια ειναι πως δεν το περιμενα τοσο πολυ,καθομαι και τα χαζευω.Ο σωληνας θελει βαψιμο σε ποιο ανοιχτο χρωμα απο τα φυλα και ειναι ετοιμος.
Last edit: 13 Χρόνια 5 Μήνες πριν by kipaki.
- HELENA
- Αποσυνδεμένος
- Παλιός
Λιγότερα
Περισσότερα
- γιωτα
- Αποσυνδεμένος
- Παλιός
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 23