- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
- Forum
- Κήπος - Λουλούδια, Δέντρα και Διακοσμητικά Φυτά
- Κάκτοι
- Απ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ALOE VERA-ΠΟΥ & ΣΕ ΤΙ ΜΟΡΦΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ
Απ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ALOE VERA-ΠΟΥ & ΣΕ ΤΙ ΜΟΡΦΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ
- Geo12
- Αποσυνδεμένος
- Νέος
Είναι πολύ καλό που υπάρχει συμμετοχή στο forum και ελπίζω κάποια στιγμή να λυθούν όλες μας οι απορίες και να γίνουμε όλοι καλλιεργητές αλόης.!!
Η ερώτηση μου είναι αν τελικά υπάρχει το εργοστάσιο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΟΗΣ στην Αυλώνα(σύμφωνα με τα λεγόμενα της κυρίας Παπαδοπούλου) ή τελοσπάντων αν υπάρχει κάποιο εργοστάσιο στην Ελλάδα,έτοιμο.
Και αν κάποιος μπορεί να μου πει τη γνώμη του για τη προοπτική καλλιεργειας στην Καρυστο της ευβοιας, θα το εκτιμούσα.
Ευχαριστώ
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
- Αποσυνδεμένος
- Νέος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Σας καλώ όλους την ερχόμενη Δευτέρα να πάμε και να το δείτε. Όποιος θέλει ας μου τηλεφωνήσει ......ο κύριος Λιίτινας είναι έτοιμος να σας ξεναγήση στο εργοστασιακό χώρο και να απαντήση στα ερωτήματα σας. !
Geo12 αν θέλετε τηλεφωνήστε μου στο 6909092042 για να σας δώσω μια πλήρη ενημέρωση για την καλλιέργεια της Αλόης και να ειστε σίγουρος οτι θα βγειτε κερδισμένος!
Αν θέλετε μου δινετε ενα τηλεφωνο σας και θα επικοινωνήσω εγώ μαζί σας.
- Newwest
- Αποσυνδεμένος
- Νέος
Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση που μας κανετε (διοτι πιστευω οτι απευθυνεστε σε ολους εμας σε αυτο το φορουμ).
Και ενα σετ φωτογραφίων με τα (πιθανα) μηχανηματα από τον χωρου του εργοστασίου σας θα ηταν "ενθαρυντική" για τους μελλοντικους καλλιεργητές αλοης.
Νομίζετε οτι θα μπορούσατε να το κανετε αυτό για εμας?
Με εκτίμηση.
- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
- Αποσυνδεμένος
- Νέος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Α και κάτι άλλο την επόμενη εβδομάδα θα σας ανακοινώσω και το site του εργοστασίου μας......!
Οπως ειπαμε ολα δεν γινονται με μαγικό ραβδάκι......Ομως εδώ έχομε να κάνομε μ΄ενα επιχειρηματία που ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και για τους άπιστους Θωμάδες!!
Εχετε λίγο υπομονη΄< αν ειναι ρόδο θε ν΄ανθίση >
Χαίρομαι πάρα πολύ που μας εχει δοθεί αυτό το βήμα και συνομιλούμε
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους
- armonia
- Αποσυνδεμένος
- Ο χρήστης είναι μπλοκαρισμένος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις στα χερια σου καποιο συμβολαιο-αντιγραφο, που θα ηθελες να κοινοποιησεις ωστε να αποκτησουμε μια πιο σφαιρικη εικονα γυρω απο το τι ειδους ειναι οι συμφωνιες που προσφερονται σημερα .
να ειστε ολοι καλα
- armonia
- Αποσυνδεμένος
- antonis123
- Αποσυνδεμένος
- Σχετικά Νέος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
χθες σαββατο ημουν τσουτσουρα με τον κ.Ηλια και σημερα με βλεπω τυμπακι χαχαχαΤόλης6169 έγραψε: Γεια σου Μαθιό.Σήμερα γράφτηκα στο forum και είδα την συζήτηση.Αν ψάχνεις ακόμα πληροφορίες για την αλόη (σε περίπτωση που δεν έχεις ήδη αρχίσει να ασχολήσε με το φυτό) θέλω να σου πω ότι καλιεργώ στο Τυμπάκι 2 στρέμματα.Και μιας και είμαστε κοντά μπορείς να περάσεις να δεις απο κοντά τα φυτά και να τα πούμε.Αν ενδιαφέρεσαι εποικινώνησε μαζί μου στο 6978093288.
καλημερα απο Ηρακλειο.
θα σε παρω τηλ. για ραντεβου πριν δεις το ποστ (μαλλον)...
Αντωνης
- Newwest
- Αποσυνδεμένος
- Νέος
Γιατι "πεσαμε" ετσι??
- Geo12
- Αποσυνδεμένος
- Νέος
Είναι εβδομάδα αναζήτησης νέων πληροφοριών και ενημέρωσης.. Πιστεύω θα επανέλθουμε δριμύτεροι!!!!
- armonia
- Αποσυνδεμένος
τη δευτερα που μας περασε, συναντησαμε την κυρια Παπαδοπουλου και μαζι με το συνεργατη μου επισκευθηκαμε τον κυριο Λιτινα στο εργοστασιο αλουμινιου του στην αυλωνα. μαθαμε σημαντικα πραγματα ειναι η αληθεια αλλα εργοστασιο επεξεργασιας αλοης ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ. κριμα γιατι γι αυτο πηγαμε στην ουσια. θα μπορουσαμε καλλιστα να εχουμε σχηματισει ασχημη εντυπωση για το ολο θεμα, ομως επειδη αποκομισα αριστες εντυπωσεις απο το προσωπο του κυριου Λιτινα και την κουβεντα που ειχαμε, θα αποδωσω το γεγονος σε "κακη συνενοηση" και θα κανω υπομονη μεχρι το τελος του ετους που αναφερθηκε οτι το εργοστασιο θα αρχισει να δεχεται φυλλα ,ωστε να ειμαι απολυτα πεπεισμενος προτου ξεκινησω να καλλιεργω και εγω την αλοη. μεχρι τοτε αναμονη και επιπλεον ερευνα! θα ηθελα να μαθω μεσω του φορουμ αν υπαρχουν μελη που να καλλιεργουν η θελουν να καλλιεργησουν αλοη στην περιοχη της πελοποννησου αλλα και αττικης ωστε καποια στιγμη να συναντηθουμε ολοι μαζι και να δουμε τι δυνατοτητες εχουμε γενικοτερα.
- Forum
- Κήπος - Λουλούδια, Δέντρα και Διακοσμητικά Φυτά
- Κάκτοι
- Απ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ALOE VERA-ΠΟΥ & ΣΕ ΤΙ ΜΟΡΦΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ