- Ληφθείσες Ευχαριστίες 24
Γιασεμι
- Leo de Xait
- Αποσυνδεμένος
- Πολύ Παλιός
theologis έγραψε: ισως δεν φαινεται καλα στην φωτογραφια αλλα το πρασινο ειναι η προεκταση του ξερου και εκει ειναι το προβλημα μου.......θα προσπαθησω να καθαρισω οτι ξερο μπορω και θα αφησω το υπολοιπο.Ερωτηση....μπορω τωρα με το κρυο που τοχω στο μπαλκονι ακομη να το καθαρισω και μετα να το φυτεψω; νομιζω ειναι καλυτερα ετσι μη το κουρεψω αφου το φυτεψω στο εδαφος γιατι μια ταραχη θα παθει στο χωμα.....επιτη ευκαιρια...σημερα πηγα σε ενα καταστημα που μου συνεστησαν οι Δανοί (τους εστειλα email) που εχει αξεσουαρ για το σκαπτικο μουκαι μου ειπαν οτι οντως κανουν δουλεια και ετσι θα παρω τις ροδες με ενα αυλακωτηρα προς το παρον και μετα θα δω τα υπολοιπα μια και ειναι και λιγο ακριβα.Ειπαν οτι τα περισσοτερα σκαπτικα παιρνουν τετοια αξεσουαρ οπως και το δικο σου οποτε παρε την αποφαση και εσυ και παρε καποιο νομιζω οτι αξιζει τον κοπο.
Βλεποντας τις φωτός θα συφωνήσω με τον fireseaker ότι θελει καλό καθάρισμα από τα ξερά.
Αυτό που λες ''αλλα το πρασινο ειναι η προεκταση του ξερου και εκει ειναι το προβλημα μου'' μάλλον εννοεις τον κορμό του φυτού, δηλαδή το παλαιότερο εκείνο κλαδί - βλαστάρι του φυτού που άρχισε σταδιακά να ξυλοποιήτε και φυσικά δεν είναι δυνατόν να το κόψεις και εσύ το μπερδευειες με ξερό. Επίσης προτείνω μετά το κλάδεμα - καθάρισμα να το φυτέψεις στο έδαφος για να ανανεωθεί. Καλύτερα πάντως κάνε όλες αυτές τις εργασίες αρχές Μαρτίου.
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- fireseaker
- Αποσυνδεμένος
- Ο χρήστης είναι μπλοκαρισμένος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1164
- theologis
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Πολύ Παλιός
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 45
Καλή σου μέρα
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.