Είναι γνωστό ότι ο Παχόπουλος καλλιεργεί πιστοποιημένο δίκοκκο σιτάρι. Επειδή είναι σκληρό σιτάρι ενδείκνυται για την παρασκευή ζυμαρικών. Ναι είναι σπάνιο. Τώρα άρχισε να πολλαπλασιάζεται η καλλιέργειά του. Είναι όμως ιδανικό για τα Ελληνικά εδάφη καθώς είναι ανθεκτικό σε ασθένειες χρειάζεται περιορισμένη λίπανση και δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσης . Το δύσκολο είναι στο πέρασμα του χρόνου να παραμέινει καθαρό
Last edit: 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν by antilogos.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": DAVIS
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.