× Ανακοινώσεις σχετικά με το 2019.kalliergo.gr.

Ενημέρωση για διαγραφή κενών δημοσίευσεων και μόνιμο ban

Περισσότερα
10 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18661 από ilias
Θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα ακόλουθα:

Στις 9/8/2013, το μέλος Davis διέγραψε το προφίλ του.
Πριν τη διαγραφή του προφίλ του επεξεργάστηκε και άφησε κενές τις δημοσιεύσεις του.

Πριν από 2 μήνες, ο χρήστης fireseaker επεξεργάστηκε και άφησε κενές τις περισσότερες από τις δημοσιεύσεις του. Μετά από πολύ ώριμη σκέψη και εξαιτίας αυτής του της συμπεριφοράς, αποφάσισα το μόνιμο ban του χρήστη fireseaker.

Σήμερα αφαίρεσα από το forum όσα κενά μηνύματα είχαν αφήσει πίσω τους οι παραπάνω δύο χρήστες καθώς η απουσία περιεχομένου δεν εξυπηρετούσε πλέον τον σκοπό για τον οποίο γράφτηκαν αρχικά, δηλαδή την ελεύθερη πληροφόρηση και το μοίρασμα της πληροφορίας και της γνώσης.

Είναι λυπηρό που γίναμε μάρτυρες μίας κατά τη γνώμη μου εγωιστικής και έξω από τη φιλοσοφία μίας ανοικτής κοινότητας συμπεριφοράς από τα δύο αυτά πρώην μέλη. Μίας συμπεριφοράς που δεν έδειξε το δέοντα σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη και επισκέπτες.

Το 2019.kalliergo.gr είναι μία ανοικτή κοινότητα όπου η πληροφορία μοιράζεται ελεύθερα και με σεβασμό ανάμεσα στα μέλη και τους επισκέπτες. Μοιραζόμαστε εμπειρίες και γνώσεις και προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο.

Όποιος με τις ενέργειες και τη συμπεριφορά του δε σέβεται αυτές τις βασικές αρχές, δε μπορεί να έχει θέση εδώ.

Τους ευχαριστώ και τους δύο για τη συμμετοχή τους και τις πληροφορίες που μοιράστηκαν μαζί μας, για όσο καιρό τις μοιράστηκαν.

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Last edit: 10 Χρόνια 8 Μήνες πριν by ilias.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.058 δευτερόλεπτα