× Ανακοινώστε εκδηλώσεις και δράσεις στον τόπο σας. Ενημερώστε μας!

Δικαίωμα στό όνειρο!

Περισσότερα
8 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19597 από Sparks
Δικαίωμα στό όνειρο! δημιουργήθηκε από Sparks
Γενάρης.Αλκυονίδες μέρες.Στενεύει ακόμη πιό πολύ το διαμέρισμα!Παρηγοριά τα πεύκα.άπειρα πεύκα.Παρεϊστικα φυτεμένα ή ακροβολισμένα,δίχως να ακουμπά το ένα το άλλο.Πανύψηλα,αγέρωχα.Πατάνε γερά! Και κείνα που γέρνουν,γέρνουν με λεβεντιά και αξιοπρέπεια.Τα λαβωμένα,με ανοιχτές τις πληγές,δείχνουν και εκείνα ότι παραμένουν εδώ και δε τους νοιάζει.Χαλί κάτω οι πευκοβελόνες με τα κουκουνάρια,που πάνω τους ,γλυστρούν οι σκιές,των πεύκων,με παρτενέρ αντικριστά το Ήλιο.Κορμοί με φλούδες σκασμένες,αρωματίζουν την ατμόσφαιρα και ένα θρόϊσμα,που γίνεται πιό φλύαρο,ανάλογα με την ένταση του ανέμου,με μεθάει και με παρασέρνει σε κουβεντολόϊ.Γνωρίζουν πολλά!!Βρίσκονται δεκαετίες εδώ.Τα φύτεψαν γεννεές,που ήξεραν να ονειρεύονται.Σήμερα που τα όνειρα χάθηκαν,αυτά ξεπουλιούνται.Και εννοώ το πρώην Στρατόπεδο Καρατάσιου.
Πρίν μας το πάρουν οι δανειστές!Για να αξιοποιηθούν και να μην οικοπεδοποιηθούν 689!!!!! στρέματα,ας ενδιαφερθούμε.Σε κίνδυνο αυτό το πολιτιστικό τοπίο της δυτικής θεσσαλονίκης
www.karatasiou.gr.Μπείτε και ενημερωθείτε.Τυχαία το ανακάλυψα.Είναι πολιτιστικός σύλλογος που μεριμνά ,όπως φάινεται, για το μεγάλο αυτό θέμα,μαζεύοντας υπογραφές.και κάνοντας εκδηλώσεις.Εγώ ανταποκρίθηκα και θέλησα ,με το δικό μου τρόπο να σας ενημερώσω.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": theologis

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 11 Μήνες πριν #19599 από kristi1
Απαντήθηκε από kristi1 στο θέμα Δικαίωμα στό όνειρο!
Πραγματικά όμορφα και ρομαντικά τα όσα γράφει ο φίλος Σπαρκς. Ακόμη πιο όμορφα και ρομαντικά τα όσα το σχετικό σαιτ περιγράφει, με τις δράσεις τις ''ιατρικές ιππασίες΄΄ τα πολιτιστικά κέντρα, τις φωτογραφίες των παιδιών που παίζουν με τα κουβαδάκια τους, τις παρέες που χαλαρά συναθροίζονται κλπ,κλπ. Και βέβαια δεν πρέπει να τα ξεπουλίσουμε στους δανειστές μας αυτά τα πράγματα. Απλά για να κάνουμε ότι αυτοί οι ωραίοι άνθρωποι ονειρέυονται, θα πρέπει να δανειστούμε, να προσλάβουμε ανθρώπους να τα συντηρούν και να τα φυλάνε απο τους κακούς που κόβουν τα πεύκα.
Τους καινούργιους δανειστές θα τους ξεχρεώσει η μεθεπόμενη γενειά, γιατί η επόμενη (τα παιδιά μας) πρέπει να πληρώσει το .....δικό μας όραμα.
Σορυ,σορυ,σορυ.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.092 δευτερόλεπτα