× Ανακοινώστε εκδηλώσεις και δράσεις στον τόπο σας. Ενημερώστε μας!

Σεμινάρια Κηποτεχνίας

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12401 από ilias
Σεμινάρια Κηποτεχνίας δημιουργήθηκε από ilias
Χρυσάνθεμα, βιόλες, τριαντάφυλλα... Ονειρεύεστε έναν ανθισμένο κήπο, αλλά δεν ξέρετε πώς να τον αποκτήσετε; Μήπως πιστεύετε ότι για να αποκτήσετε έναν όμορφο κήπο απαιτείται χρόνος, κόπος και γνώσεις επαγγελματία; Όχι. Αρκεί να έχετε την διάθεση να φτιάξετε το δικό σας κήπο της Εδέμ και κάποιες χρήσιμες συμβουλές για το ξεκίνημα.

Μέσω της συμμετοχής σας στα σεμινάρια θα πάρετε συμβουλές για την επιλογή των κατάλληλων φυτών ανάλογα με το χρόνο και το χώρο που διαθέτετε αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για την καλλιεργητική φροντίδα του κήπου σας.

Εξ άλλου, πολλοί από εμάς έχουμε ακούσει τη φράση «στην επαρχία δεν πρόκειται να πεινάσεις», αφού υπάρχει η δυνατότητα να καλλιεργούμε τα δικά μας προϊόντα. Πόσοι από εμάς όμως έχουμε σκεφτεί να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και στην πόλη;

Εμείς πιστεύουμε πως αν υπάρχει η θέληση, οι γνώσεις θα σας επιτρέψουν να δημιουργήστε το δικό σας λαχανόκηπο που θα σας αποζημιώνει για τον κόπο σας. Είναι λοιπόν δυνατόν να δημιουργήσετε το δικό σας λαχανόκηπο στη βεράντα, στο μπαλκόνι, στην αυλή ή στην ταράτσα σας, εξοικονομώντας χρήματα και απολαμβάνοντας τα δικά σας προϊόντα.

Για τους παραπάνω λόγους το Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο αποφάσισε να οργανώσει μία ακόμα σειρά σύντομων σεμιναρίων κηποτεχνίας – λαχανοκομίας. Έχουν ήδη ανακοινωθεί οι δύο πρώτοι κύκλοι σεμιναρίων για βιολογικές καλλιέργειες και αγροτουρισμό. Ο Τρίτος Κύκλος Σεμιναρίων περιλαμβάνει τις ακόλουθες 4 Θεματικές ενότητες.
α. Κηποτεχνία – Εργασίες στον κήπο το φθινόπωρο
β. Αρωματικά Φυτά
    γ. Λαχανοκομία
    δ. Ταρατσόκηποι


ΠΟΤΕ
Τα σεμινάρια ξεκινούν 29.11.2012 και ολοκληρώνονται την 13.12.2012.


ΤΟΠΟΣ
Τόπος διεξαγωγής: Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο, Ρεθύμνου 2, Αθήνα (δίπλα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο)


ΠΟΣΟ
Το κόστος κάθε ενότητας ανέρχεται στα 30€
Για όποιον παρακολουθήσει και τις τέσσερις ενότητες δίνεται έκπτωση 25% (συνολικό κόστος και για τις τέσσερις ενότητες: 90€). Η έκπτωση ισχύει μόνο όταν γίνει συνολικά η πληρωμή πριν την έναρξη των σεμιναρίων.


ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ
Σε κηπουρούς ερασιτέχνες ή επαγγελματίες, σε φοιτητές που επιζητούν μια πιο πρακτική προσέγγιση, σε όλους εκείνους που επιθυμούν να ασχοληθούν με την καλλιέργεια φυτών, λαχανικών και αρωματικών φυτών στον κήπο, στο μπαλκόνι ή στην ταράτσα τους.


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
Κάθε εκπαιδευτική ενότητα έχει διάρκεια 3 ωρών.


Περισσότερες πληροφορίες
www.ellinovretaniko.gr/el/static/kipotexnia.aspx

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.088 δευτερόλεπτα