× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Η χρονιά των Νέων Αγροτών Πιερίας - ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΙΕΡΙ

Περισσότερα
8 Χρόνια 5 Μήνες πριν #2481 από ilias
Η χρονιά των Νέων Αγροτών Πιερίας - ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Τις ευχαριστίες τους στην Βουλευτή Πιερίας κα Μαρία Μίχου, για όσα είπε στην ολομέλεια της Ελληνικής Βουλής για τους Έλληνες Νέους Αγρότες, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Πιερίας κ. Δημήτρης Δαλαμήτρας, συνοδευόμενος από τον Τεχνικό Συνεργάτη της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών κ. Δημήτριο Μιχαηλίδη, παρουσία της κας Μαριάνας Καβουνίδου.

Η δραστηριότητα της νεοσυσταθείσας ΕΝΑ Πιερίας είναι ελπιδοφόρα για το μέλλον του αγροτικού κόσμου, με τις τακτικές την πρώτη Δευτέρα κάθε μηνός συνάντηση-συζήτηση, τις συμμετοχές σε τοπικές εκδηλώσεις, αλλά και τις παρουσίες σε πανελλήνιες δράσεις.

Ήδη η ΕΝΑ Πιερίας ετοιμάζεται για να παρουσιάσει τον φάκελο διεκδίκησης του 19ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών, τον Σεπ 2012, στην Πιερία. Ο πρόεδρος ζητάει την θετική έκφραση συμπαράστασης όλων των δομών και φορέων της Πιερίας για να περιληφθούν στον φάκελο μέχρι 29/11/2011.

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: deltio-typ...0-21.pdf
Μέγεθος αρχείου:72 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.067 δευτερόλεπτα

Σημαντική Ενημέρωση

Βλέπετε την παλαιά έκδοση του KALLIERGO.GR. Την διατήρησα λόγω των πολλών χρήσιμων πληροφοριών που διαθέτει στο Forum. Δεν ήθελα να χαθούν αυτές οι πληροφορίες.

Δεν μπορείτε να κάνετε νέα εγγραφή.

Όσοι έχουν ήδη λογαριασμό, μπορούν να συνδεθούν κανονικά.

Ανακαλύψτε το νέο KALLIERGO.GR

Θα βρείτε το ΝΕΟ KALLIERGO.GR στη διεύθυνση: https://www.kalliergo.gr

Σας περιμένουμε!