× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Μήλο, εχθροί, -10.6%, ζωή, φτάνει, δένδρα

Περισσότερα
8 Χρόνια 5 Μήνες πριν #2424 από ilias
Τα αισθήματα είναι ισχυρότερα από τις υλικές ανάγκες.

Τέσσερις άνθρωποι έμειναν στην ιστορία λόγω ενός μήλου: Η Εύα, ο Νεύτωνας, ο Γ. Τέλλος & ο Steve Jobs. Με αρνητική προσέγγιση μόνο η γυναίκα! (από την Σταυρούλα)

Οι τιμές που εισέπραξαν γεωργοί και κτηνοτρόφοι από την πώληση των προϊόντων τους μειώθηκαν κατά μέσο όρο κατά 2,4% το δωδεκάμηνο Αυγ 2010 – Αυγ 2011, παρά τη άνοδο των διεθνών τιμών σε πολλά από αυτά. Την ίδια ώρα, το κόστος παραγωγής στον αγροτικό τομέα εκτινάχθηκε κατά 8,2%. Το άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ τιμών και κόστους παραγωγής, έχει αποτέλεσμα οι αγρότες να έχουν χάσει το 10,6% του εισοδήματός τους. Ελληνική Στατιστική Αρχή. Γ. Καρασμάνης, 17/10/2011.

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: agronea-87...2011.pdf
Μέγεθος αρχείου:89 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.052 δευτερόλεπτα

Σημαντική Ενημέρωση

Βλέπετε την παλαιά έκδοση του KALLIERGO.GR. Την διατήρησα λόγω των πολλών χρήσιμων πληροφοριών που διαθέτει στο Forum. Δεν ήθελα να χαθούν αυτές οι πληροφορίες.

Δεν μπορείτε να κάνετε νέα εγγραφή.

Όσοι έχουν ήδη λογαριασμό, μπορούν να συνδεθούν κανονικά.

Ανακαλύψτε το νέο KALLIERGO.GR

Θα βρείτε το ΝΕΟ KALLIERGO.GR στη διεύθυνση: https://www.kalliergo.gr

Σας περιμένουμε!