× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Αναζητώντας επιστημονική στήριξη στον Ορχομενό - ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ

Περισσότερα
8 Χρόνια 7 Μήνες πριν #2379 από ilias
Αναζητώντας επιστημονική στήριξη στον Ορχομενό - ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Συνάντηση ορόσημο οργάνωσε και πέτυχε η Ένωση Νέων Αγροτών Βοιωτίας στο Συνεδριακό Κέντρο Ορχομενού με τον κ. Βασίλη Κόλλια (Πρόεδρο ΕΝΑ Βοιωτίας), τον κ. Κώστα Δρίτσα (Αντιπρόεδρο) και κ. Κωνσταντίνο Παναγιώτου (Γεν. Γραμματέα ΕΝΑ Βοιωτίας), φέρνοντας κοντά την επιστημονική κοινότητα η οποία με συντονιστή τον καθ Δ. Τσελέ εκπροσωπήθηκε από τούς καθ. Π. Ευθυμιάδη, Μ. Παινέση, Μ. Γκούλτα, Γ. Κυριακαράκο, Δ. Φίνο, Μ. Παπουτσιδάκη, Μ. Σοφιανόπουλο & Δ. Πυρομάλη, τον δημόσιο τομέα που συμμετείχε πολυεπίπεδα με τους κ. Κων/νο Ξηρογιάννη (Δήμαρχο Ορχομενού), Γεώργιο Ζιώγα (Περιφερειακό Σύμβουλο) Γεωρ. Ζυγούρη (Πρόεδρο Δημοτ. Συμβ), Σερ. Αγραφιώτη (Αντιδήμαρχο Ορχομενού), Ηρ. Τουφεξή (Πρόεδρο Παύλου), Σταύρο Τσελά (Γεν. Δ/ντή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας), Αντώνη Παλαιολόγου (Περιφέρεια) & Ν. Μυλωνά, ενώ από την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς μετείχε ο κ. Β. Τσινός & η κα Α. Πανταζή, από την Ένωση Νέων Αγροτών υποστήριξε η κα Βαν. Καρακώστα και ο κ. Δ. Μιχαηλίδης και από τον Δήμο ο κ. Κώστας Σφουντούρης.

Τα πολύ ενδιαφέροντα θέματα που παρουσιάσθηκαν είχαν επιδοτηθεί από την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και είναι σχεδόν ολοκληρωμένα για να παραδοθούν στην Ένωση Νέων Αγροτών Βοιωτίας. Ανάμεσά τους διακρίναμε:...

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: deltio-typ...0-10.pdf
Μέγεθος αρχείου:97 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.058 δευτερόλεπτα

Σημαντική Ενημέρωση

Βλέπετε την παλαιά έκδοση του KALLIERGO.GR. Την διατήρησα λόγω των πολλών χρήσιμων πληροφοριών που διαθέτει στο Forum. Δεν ήθελα να χαθούν αυτές οι πληροφορίες.

Δεν μπορείτε να κάνετε νέα εγγραφή.

Όσοι έχουν ήδη λογαριασμό, μπορούν να συνδεθούν κανονικά.

Ανακαλύψτε το νέο KALLIERGO.GR

Θα βρείτε το ΝΕΟ KALLIERGO.GR στη διεύθυνση: https://www.kalliergo.gr

Σας περιμένουμε!