× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας στηρίζει την Αγροτική Επιχειρηματι

Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #2371 από ilias
Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας στηρίζει την Αγροτική Επιχειρηματικότητα - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Πολλές ευχάριστες εκλήξεις περίμεναν όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών-ΠΕΝΑ, στο ΚΕΚ του Επιμελητηρίου, στις 28 Σεπ 2011.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Γεώργιος Καραμπάτος ανακοίνωσε ότι το Επιμελητήριο Μεσσηνίας πήρε απόφαση να δημιουργήσει Αγροτικό Τμήμα για να δεχθεί ως μέλη του Επιμελητηρίου όλους τους αγρότες, και κυρίως απευθύνεται στους Νέους Αγρότες της περιοχής, με συμβολική ετήσια συνδρομή, αναγνωρίζοντας την συμβολή και τον ρόλο των αγροτών, ως οικονομικών παραγόντων στην περιοχή.

Ο καθ. Ηλίας Βλάχος μετά από μελέτες και επιτόπιες έρευνες στην Μεσσηνία προσδιόρισε ότι τα φημισμένα παραδοσιακά αγροτικά προϊόντα της Μεσσηνίας είναι στοιχεία της «ταυτότητας» της περιοχής και αποτελούν συστατικό στοιχείο της οικονομικής τοπικής ανάπτυξης...

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: deltio-typ...10-4.pdf
Μέγεθος αρχείου:85 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.097 δευτερόλεπτα