× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Οι Νέοι Αγρότες στην Νεάπολη Βοϊου - ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΟΖΑ

Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #2365 από ilias
Οι Νέοι Αγρότες στην Νεάπολη Βοϊου - ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

Την Δευτέρα, 10 Οκτ 2011, στις 20.30, στην Νεάπολη, η Ένωση Νέων Αγροτών Κοζάνης οργανώνει συνάντηση-συζήτηση για «το Μέλλον του Αγροτικού Κόσμου».

Από τις τελευταίες εξελίξεις που καταγράφονται φαίνεται ότι η αγροτική κοινωνία (και τα αγροτικά επαγγέλματα) βρίσκεται σε ανελέητη διαδικασία εξαφάνισης.

Ο τελευταίος νόμος για το Θεσμικό πλαίσιο για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς, τις συλλογικές οργανώσεις & την επιχειρηματικότητα του αγροτικού κόσμου, δηλαδή ο νόμος 4015/2011 (ΦΕΚ Α210/21-9-2011) μπερδεύει τεχνηέντως έννοιες της κοινωνικής οικονομίας με την οικονομία της αγοράς δημιουργώντας ένα υβριδικό σχήμα που όπως κάθε υβρίδιο μπορεί να εξυπηρετεί για συγκεκριμένο χρόνο συγκεκριμένες πολιτικές ανάγκες δεν βοηθά όμως καθόλου την ανανέωση και επιβίωση της αγροτικής κοινωνίας...

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: deltio-typ...10-6.pdf
Μέγεθος αρχείου:63 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.109 δευτερόλεπτα