× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

2η Γιορτή τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών Ροδόπης

Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #2361 από ilias
Με χαρά πληροφορούμαστε ότι το ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ διοργανώνει τη 2η γιορτή τοπικών προϊόντων & υπηρεσιών που θα είναι φέτος διήμερη, 30/9-1/10/2011 και θα γίνει στην πυλωτή του κτιρίου της Νομαρχίας .
Γίνεται από νέους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στη Ροδόπη, αγαπούν τον τόπο τους, αγαπούν αυτό που κάνουν , αξιοποιούν τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα παράγοντας εξαιρετικής ποιότητας επώνυμα προϊόντα και υπηρεσίες, εξασφαλίζουν θέσεις εργασίας, κλίμα και δυνατότητες επενδύσεων σε πολλούς άλλους.
Γίνεται από νέους ανθρώπους που συνειδητοποίησαν ότι μπορούν να αποτελέσουν τον μοχλό αλλαγής σε ότι αφορά τουλάχιστον την παλιά κατεστημένη νοοτροπία.
Είναι θεσμός που στηρίζεται στην αμοιβαία αναγνώριση και στο σεβασμό, στη σωστή συνεργασία των συμμετεχόντων, στην ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Είναι θεσμός που στηρίζεται στο «εμείς» και όχι στο «εγώ». Το ΤΣΠ δεν χρηματοδοτείται και δεν επιδοτείται από πουθενά και από κανέναν-στηρίζεται αποκλειστικά στις δικές του δυνάμεις. Μπορεί να βρίσκετε μακριά από τα κέντρα εξουσίας αλλά είναι μέσα στην καρδιά της τοπικής οικονομίας.

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: antapokris...9-22.pdf
Μέγεθος αρχείου:70 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": κατερινα γεω

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.086 δευτερόλεπτα