× Άρθρα και οδηγίες για το πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 2019.kalliergo.gr. Τί μπορείτε να κάνετε. Πώς μπορείτε να το κάνετε.

Είσοδος στο 2019.kalliergo.gr

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #229 από ilias
Είσοδος στο 2019.kalliergo.gr δημιουργήθηκε από ilias
Για να μπορέσετε να συνδεθείτε στο 2019.kalliergo.gr, θα πρέπει πρώτα να έχετε εγγραφεί ως μέλος.

Δείτε το πως μπορείτε να εγγραφείτε ως μέλος στο: “Εγγραφή νέου μέλους - Πως γίνομαι μέλος του Καλλιεργώ;”

1ος Τρόπος
Από το οριζόντιο μενού, κλικ στο “Σύνδεση”. Θα εμφανιστεί η αναδυόμενη φόρμα της επόμενης εικόνας.Συμπληρώστε στο πεδίο “Όνομα Χρήστη”, το username που επιλέξατε κατά την εγγραφή σας.
Συμπληρώστε στο πεδίο “Κωδικός”, το password που επιλέξατε κατά την εγγραφή σας.
Πατήστε το κουμπί “Σύνδεση” για να συνδεθείτε.

Αν ξεχάσατε το password, κάντε κλικ στο “Ξεχάσατε τον Κωδικό σας;”. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας και θα σας σταλεί ο κωδικός σε αυτό το email.

Αν ξεχάσατε το username, κάντε κλικ στο “Ξεχάσατε το Όνομα Χρήστη;”. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας και θα σας σταλεί το username σε αυτό το email.


2ος Τρόπος
Από το οριζόντιο μενού, κλικ στο “Κοινότητα”. Θα εμφανιστεί η οθόνη της επόμενης εικόνας.Συμπληρώστε στο πεδίο “Όνομα Χρήστη”, το username που επιλέξατε κατά την εγγραφή σας.
Συμπληρώστε στο πεδίο “Συνθηματικό”, το password που επιλέξατε κατά την εγγραφή σας.
Πατήστε το κουμπί “Σύνδεση” για να συνδεθείτε.

Αν ξεχάσατε το password, κάντε κλικ στο “Ξεχάσατε το Συνθηματικό”. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας και θα σας σταλεί ο κωδικός σε αυτό το email.

Αν ξεχάσατε το username, κάντε κλικ στο “Ξεχάσατε το Όνομα Χρήστη”. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας και θα σας σταλεί το username σε αυτό το email.
Εάν χάσατε το email με τον κωδικό ενεργοποίησης που σας είχε στείλει το 2019.kalliergo.gr, κατά την εγγραφή σας, τότε μπορείτε να το ζητήσετε ξανά, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο “Αποστολή ξανά κωδικού ενεργοποίησης;”. Ο κωδικός ενεργοποίησης, θα σας σταλεί στο email που είχατε δηλώσει κατά την εγγραφή σας.
Να θυμήσω ότι ο λογαριασμός ενός νέου μέλους, ενεργοποιείται μόνο αφότου απαντήσει στο email με τον κωδικό ενεργοποίησης που του στέλνει το 2019.kalliergo.gr.

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:
Last edit: 12 Χρόνια 7 Μήνες πριν by ilias.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.476 δευτερόλεπτα