× Συζητήσεις για προϊόντα ή εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε ή βρήκαμε ενδιαφέροντα.

Πλαστικά γλαστράκια!!

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19755 από fanish1
Πλαστικά γλαστράκια!! δημιουργήθηκε από fanish1
Καλημέρα!!
Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω για να αγοράσω πλαστικά γλαστράκια όπως αυτά που έχουν συνήθως τα φυτώρια?? Ξέρετε αυτά πρέπει να είναι φτηνά γιατί είναι για πολύ μικρή χρήση με πολύ λεπτό πλαστικό. Θέλω να ετοιμάσω αρκετά φυτώρια φράουλα που έχω από σπόρο και λέω να τα βάλω εκεί. Αλλα και πολλές φορές που δίνω φυτά η δέντρα σε φίλου μπορούν να μπαίνουν εκεί!!Με μία ερευνα οπου έκανα δεν βρήκα κάτι. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει??

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19757 από ΑΡΓΥΡΗΣ
Απαντήθηκε από ΑΡΓΥΡΗΣ στο θέμα Πλαστικά γλαστράκια!!
Καλημέρα φίλε. Είσαι Κρήτη ή κάνω λάθος? Σε κάθε περιοχή υπάρχουν μικρά ή πολυκαταστήματα τα οποία έχουν τέτοια είδη. Αν δεν βρεις από αυτά τα γλαστράκια που είναι ειδικά για φυτώρια τότε μπορείς να βάλεις τους σπόρους σε μικρά πλαστικά ποτηράκια μιας χρήσης του ελληνικού καφέ και μετά όταν το φυτό γίνει πιο μεγάλο τα μεταφυτεύεις σε αντίστοιχο μεγάλο ποτήρι του φραπέ. μόνο που πρέπει από κάτω σε όλα να κάνεις τρύπα για στράγγιση. Είναι καλή και φτηνή λύση.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19758 από fanish1
Απαντήθηκε από fanish1 στο θέμα Πλαστικά γλαστράκια!!
Καλησπέρα. Τελικά βρήκα. Το λάθος μου ήταν ότι τα έψαχνα σαν γλάστρες ενώ είναι ειδικά για φυτώρια. ΝΑ είσαι καλά φίλε Αργύρη.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.090 δευτερόλεπτα