× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Οι γυναίκες στην οικονομία

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #2630 από ilias
Οι γυναίκες στην οικονομία δημιουργήθηκε από ilias
20 χρόνια προσφοράς στην γυναικεία επιχειρηματικότητα συμπλήρωσε το Κέντρο Στήριξης της Απασχόλησης & της Επιχειρηματικότητας των Γυναικών-ΕΡΓΑΝΗ, και το επεσήμανε με μια ημερίδα παλαιών και νεότερων στελεχών και συνεργατών την Δευτέρα, 7 Νοε 2011, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με τον συντονισμό της κας Πόπης Σουρμαϊδου, τον χαιρετισμό της κας Δέσποινας Καλϊτζή, την εισήγηση της κας Άννας Τριχοπούλου και του κ Παν. Κετικίδη, ενώ ακουστήκαν σκέψεις του κ. Μπελίδη, του κ. Θωμαϊδη, του κ. Παπαδόπουλου φίλων, στελεχών και μεντόρων (ήταν δύο μέντορες παρόντες η κα Δ. Καλαϊτζή αι ο κ. Δ. Μιχαηλίδης).

Το Κέντρο ΕΡΓΑΝΗ είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με μέλη μεταξύ άλλων τον Δήμο Συκεών, το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας, το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Αναπτυξιακή Εταιρεία Θεσσαλονίκης, με δύο κύριες υπηρεσίες, την Υπηρεσία Απασχόλησης και την Υπηρεσία Επιχειρηματικότητας. Μερικές από τις πολύ χρήσιμες & σημαντικές ιδέες είναι:...

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: antapokris...11-8.pdf
Μέγεθος αρχείου:72 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.085 δευτερόλεπτα