× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Ενεργοί Μικροοργανισμοί, νέες προοπτικές

Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #2588 από ilias
Ενεργοί Μικροοργανισμοί, νέες προοπτικές σε γεωργία, κτηνοτροφία, μελισσοκομία

Την Τετάρτη, 16 Νοε 2011, στις 18.00, στο συνεδριακό ΕΚΑΒΗ (στην Κατερίνη) οργανώνεται ημερίδα με θέμα: Οι Ενεργοί Μικροοργανισμοί και η χρήση τους στην Γεωργία, κτηνοτροφία & μελισσοκομία, με ομιλητή τον συντ. καθ. Γεώργιο Δαουτόπουλο και φροντίδα της κας Κερασίας Παπούλια (6979191898).

Οι μικροοργανισμοί είναι πανταχού παρόντες και η δράση τους είναι καθοριστικής σημασίας στην καθημερινή μας ζωή. Κάποιοι συγκεκριμένοι μικροοργανισμοί χρησιμοποιούνται εδώ και χιλιάδες χρόνια στην παραγωγή τροφίμων, όπως η μαγιά και η πυτιά για την παραγωγή ψωμιού, τυριού, γιαουρτιού, κρασιού κλπ., αλλά και σε πολλές άλλες χρήσεις.

Οι Ενεργοί Μικροοργανισμοί, που είναι το θέμα της ημερίδας, είναι μείγμα διαφόρων ωφέλιμων μικροοργανισμών που υπάρχουν ελεύθεροι στη φύση από όπου μελετήθηκαν, απομονώθηκαν & πολλαπλασιάστηκαν. Από τη μελέτη της δράσης τους προέκυψε ότι όταν έρθουν σε επαφή με οργανικά υλικά, παράγουν βιοενεργά συστατικά, βιταμίνες, ένζυμα, φυσικά αντιβιοτικά, ενισχύουν τη φωτοσύνθεση στο έδαφος και έχουν αντιοξειδωτικές επιδράσεις στο σύστημα που εφαρμόζονται, βοηθώντας έτσι πολύ στην ανάπτυξη και την υγεία των φυτών καθώς και τη γονιμότητα του εδάφους.

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: antapokris...1-07.pdf
Μέγεθος αρχείου:70 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.084 δευτερόλεπτα