× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Οι Νέοι Αγρότες Θεσσαλονίκης στα Βασιλικά

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #2545 από ilias
Μέσα στην θύελλα των αντικρουόμενων θέσεων για την καθημερινότητα οι Νέοι Αγρότες Θεσσαλονίκης οργανώνουν συνάντηση-συζήτηση την Κυριακή, 6 Νοε 2011, στις 20.00, στην αίθουσα του παλαιού δημαρχείου στα Βασιλικά Δήμου Θέρμης, Θεσσαλονίκης, με κύριο θέμα την Κοινή Γεωργική Πολιτική με χρονικό ορίζοντα το 2020.

Με έκπληξη οι Νέοι Αγρότες διαβάζουν ότι η Ευρ. Επιτροπή προτείνει την «τιμωρία» των προγραμμάτων των Αγροτών, εάν η ανικανότητα της δημόσιας διοίκησης, και τα προνόμια που έχουν εξασφαλίσει οι υπάλληλοί της, δεν μπορεί να λειτουργήσει επαρκώς. Για μια ακόμη φορά καλούνται οι Αγρότες να πληρώσουν.

Οι Νέοι Αγρότες πλήττονται ιδιαιτέρως και υπέρμετρα πολύ από το λεγόμενο «ιστορικό μοντέλο» της ενιαίας ενίσχυσης. Περιμένουν ταχύτατη προσαρμογή σε όσους είναι πραγματικοί αγρότες. Το χρονικό όριο 2019 είναι απελπιστικά μεγάλο για την ενιαία ενίσχυση. Ένα δύο χρόνια είναι ανεκτά. Ήδη το ξέρουμε από τις 18 Νοε 2010. Ανακοινώθηκε στις 29 Ιουν 2011 και παρουσιάσθηκαν τα νομοθετικά κείμενα στις 12 Οκτ 2011. πρέπει από τώρα να προσανατολίζονται όλοι ότι θα αποκατασταθεί η αδικία του ιστορικού μοντέλου το ταχύτερο δυνατόν...

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: deltio-typ...0-29.pdf
Μέγεθος αρχείου:63 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.055 δευτερόλεπτα