× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Αγορά Βιοκαλλιεργητών να γίνει και στις Σέρρες

Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #2482 από ilias
Με έναν σταθερό και πρωτότυπο τρόπο συνεχίζουν οι βιοκαλλιεργητές Σερρών να επισημαίνουν την απουσία Αγοράς Βιοκαλλιεργητών στις Σέρρες. Την τελευταία φορά οργάνωσαν στον χώρο του πάρκινγ του ξενοδοχείου ΦΪΛΙΠΠΟΣ, στις όχθες του χειμάρρου της Ορεινής, στην πόλη των Σερρών, Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων, την Κυριακή 23 Οκτ 2011, από τις 11.00 έως τις 17.00.

Λίγο δύσκολα προσβάσιμος ο χώρος, αλλά με ευχάριστη έκπληξη συναντήσαμε τον καθ. Αλέξη Μητρόπουλο (εργατολόγο), τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Άρη Δρογαλά, τον κ. Στέφανο Φωτιάδη (Δημοτ. Σύμβουλο, πρώην Νομάρχη Σερρών), τον πρόεδρο της Ένωσης Βιοκαλλιέργητων Σερρών κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο, την κα Ελισάβετ Μιχαηλίδου (Αγιογράφο, Νέο Σκοπό), την κα Στέλλα Γκουδίνογλου (Γυν. Συνεταιρισμός Κριθιάς), τον κ. Ανδροκλή Γιάτσογλου (ΑγρΟραμα) και πολλούς άλλους φίλους ή/& γνωστούς, στην ποιο δύσκολη μεσημβρινή ώρα.

Το σημαντικότερο στην σημερινή εποχή είναι να πουλάς, είχαμε ακούσει ποιο νωρίς στην εκδήλωση της Ένωσης νέων Αγροτών Σερρών στον Νέο Σκοπό, εξ ίσου σημαντικό είναι και να μπορείς να παράγεις αυτά που πουλάς, αν μόνο παράγεις, έχεις πολύ σοβαρό πρόβλημα βιωσιμότητας...

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: antapokris...0-23.pdf
Μέγεθος αρχείου:72 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.092 δευτερόλεπτα