× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Αγρονέα 84 - Δικτατορία, θάνατος ΑΓΡΟΤΑΚΟΥ, ποικιλίες

Περισσότερα
12 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2378 από ilias
Αγρονέα 84 - Δικτατορία, θάνατος ΑΓΡΟΤΑΚΟΥ, ποικιλίες

Μίλα για τους άλλους όπως θα ήθελες να μιλάνε και εκείνοι για σένα.

Το να πιστεύει κανείς ότι υπάρχει μια οικονομική πολιτική απαλλαγμένη από αξίες, η οποία θα επιβάλλεται από εμπειρογνώμονες και οι πολίτες της Ευρώπης δεν θα έχουν δικαίωμα συναπόφασης, αυτό δεν θα είναι μια οικονομική κυβέρνηση αλλά μια "δικτατορία εμπειρογνωμόνων". Η εγκατάσταση μιας οικονομικής κυβέρνησης στην ΕΕ, είναι κάτι που θα συνδεόταν με μια μεγάλη αλλαγή των ευρωπαϊκών συνθηκών και θα έπρεπε να τεθεί σε δημοψήφισμα και μια ευρωπαϊκή οικονομική κυβέρνηση μπορεί τότε και μόνον να υπάρξει, εφόσον είναι δημοκρατικά νομιμοποιημένη. Η κρίση θα πρέπει να οδηγήσει σε μια νέα κοινοτική συνθήκη και ένα δημοψήφισμα δεν έχει να κάνει με λαϊκισμό αλλά πρόκειται για την ανάγκη να εξαναγκαστεί η πολιτική ηγεσία να συμπεριλάβει το λαό σε συναπόφαση. Ά. Γκούζενμπαουερ, π. καγκελάριος Αυστρίας, εφημερίδα "Κουρίρ". ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ, 2 Οκτ 2011...

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: agronea-84...2011.pdf
Μέγεθος αρχείου:125 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.088 δευτερόλεπτα