× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Κοινή Γεωργική Πολιτική στο Άστρος Κυνουρίας

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2375 από ilias
Κοινή Γεωργική Πολιτική στο Άστρος Κυνουρίας

Συνάντηση διοργανώνεται την Τρίτη, 11 Οκτ 2011, στις 20.00, στην αίθουσα του Ιδρύματος Ζαφείρη στο Άστρος, από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κυνουρίας στο πλαίσιο των εκπαιδεύσεων που πραγματοποιεί η ΕΑΣ Κυνουρίας στους ελαιοπαραγωγούς που συμμετέχουν στην ομάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης του εγκεκριμένου προγράμματος εργασίας (Καν. ΕΚ 867/08)

Ειδικότερα στις 11/10/2011, στις 20.00, η εκδήλωση γίνεται με την συνεργασία της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών-ΠΕΝΑ, την συνδιοργάνωση με την Ομάδα του Κέντρου Κοινωνικής Οικονομίας για την Τοπική Ανάπτυξη (κα Χ. Γαρδικιώτη) και κεντρικό εισηγητή τον δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Μιχαηλίδη, με θέμα «Κοινή Γεωργική Πολιτική μετά το 2013»...

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: antapokris...10-5.pdf
Μέγεθος αρχείου:70 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.088 δευτερόλεπτα