× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Οι Νέοι Αγρότες Θεσσαλονίκης και η ΚΓΠ - ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2374 από ilias
Οι Νέοι Αγρότες Θεσσαλονίκης και η ΚΓΠ - ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Ένωση Νέων Αγροτών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Δήμο Ωραιοκάστρου οργανώνει συνάντηση-συζήτηση με θέμα την Κοινή Γεωργική Πολιτική και την Πολυαπασχόληση, την Κυριακή, 9 Οκτ 2011, στις 20.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μονολόφου, Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας, Δήμου Ωραιοκάστρου, Θεσσαλονίκης.

«Γεωργίαν των άλλων τεχνών μητέρα και τροφόν είναι. Ευ μεν γαρ φερομένης της γεωργίας, έρρωνται και αι άλλαι τέχναι άπασαι» Σωκράτης (οικονομικός Ξενοφώντος) «όπου δ’ αναγκάσθη η γη χερσεύειν, αποσβέννυνται σχεδόν τε και κατά γην και κατά θάλασσαν».

Κατά την διάρκεια της επόμενης 25ετίας, οι σημερινοί Νέοι Αγρότες καλούνται να ανταποκριθούν στην οικονομική κρίση και την διατροφική κρίση, αλλά και να προσαρμοσθούν στην πιθανή δραματική κλιματική αλλαγή. Επίσης οι Νέοι Αγρότες καλούνται να προσδιορίσουν το άριστο επίπεδο κοινωνικής ευημερίας για το μέλλον, όχι κατ’ ανάγκη σε αντιπαραβολή με το τεχνητά υψηλό επίπεδο που διατηρούσαν πριν την οικονομική κρίση...

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: deltio-typ...10-5.pdf
Μέγεθος αρχείου:59 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.109 δευτερόλεπτα