× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Συνεχίζουν οι Νέοι Αγρότες Πιερίας - ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΙΕΡ

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2372 από ilias
Συνεχίζουν οι Νέοι Αγρότες Πιερίας - ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Συνεπές στο ραντεβού του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νέων Αγροτών Πιερίας, όπως την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα, συναντήθηκε στις 3/10/2011, στην Ρητίνη, και είχε την ευκαιρία να ενημερώσει αγρότες από την περιοχή και να δεχθεί αιτήσεις εγγραφής Νέων Αγροτών στα μέλη του.

Στην ανοιχτή συζήτηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Κοινοτικού Διαμερίσματος Ρητίνης κ. Γιάννης Λάϊος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Φωτιάδης, η Γεωπόνος, εκπρόσωπος της βουλευτού Μίχου κα Μαριάνα Καβουνίδου, ο δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Κουκουλιάτας (που είχε και την φροντίδα της φιλοξενίας), ο κ. Μάριος Μαβίνης και άλλοι αγρότες.
Μεταξύ άλλων έγινε απολύτως κατανοητό ότι απαιτείται η αυτοοργάνωση των αγροτών και ιδιαίτερα όσων θέλουν και μπορούν να έχουν μέλλον στον αγροτικό χώρο, όπως οι Νέοι Αγρότες. Σημαντική εντύπωση έκανε η ανακοίνωση, από διαρροή, της πιθανής πρότασης της Ευρ. Επιτροπής να χαρακτηρίζεται Ενεργός» αγρότης όποιος έχει τουλάχιστον … 5% των συνολικών του εισοδημάτων από τον αγροτικό τομέα, για την Κοινή Γεωργική Πολιτική μετά το 2013....

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: deltio-typ...-4-1.pdf
Μέγεθος αρχείου:62 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.080 δευτερόλεπτα