× Λαχανικά/Κηπευτικά

Συζητήσεις για λαχανικά/κηπευτικά και την καλλιέργειά τους. Εμπειρίες, συμβουλές, απορίες.

ΚΛΑΔΕΥΕΤΕ Η ΝΤΟΜΑΤΑ; ΕΑΝ ΝΑΙ, ΠΩΣ;

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3941 από ΑΠΙ
ΚΛΑΔΕΥΕΤΕ Η ΝΤΟΜΑΤΑ; ΕΑΝ ΝΑΙ, ΠΩΣ; δημιουργήθηκε από ΑΠΙ
Έχετε ακουστά γιά τό κλάδεμα τής ντομάτας ; Άν κάποιος γνωριζη άν καί πώς κλαδεύετε ή ντοματιά θά ήθελα κάθε συμβουλή καί πρόταση.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3947 από ilias
Απαντήθηκε από ilias στο θέμα ΚΛΑΔΕΥΕΤΕ Η ΝΤΟΜΑΤΑ; ΕΑΝ ΝΑΙ, ΠΩΣ;
Καλησπέρα ΑΠΙ,

Μπορείς να δεις στο άρθρο "καλλιέργεια τομάτας" την ενότητα: Καλλιεργητική φροντίδα τοματιάς.

Η προσωπική μου εμπειρία είναι ότι όσο το φυτό είναι μικρό, το κλάδεμα είναι εύκολο. Αφού μεγαλώσει όμως, χάνω τη μπάλα...

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΑΠΙ

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3948 από ΣΤΑΥΡΟΣ
Απαντήθηκε από ΣΤΑΥΡΟΣ στο θέμα ΚΛΑΔΕΥΕΤΕ Η ΝΤΟΜΑΤΑ; ΕΑΝ ΝΑΙ, ΠΩΣ;
Ωραίες απορίες εχετε παιδιά !!! Μπράβο !!

Να σας πω την προσωπική μου εμπειρία λοιπόν.
Τον Οκτώβρη του 2011 εκανα ενα γενικό καθάρισμα απο ξερά φύλλα και αρρωστα κλαδιά καθώς και ελαφρύ κλάδεμα στις ντομάτες, τις οποίες στήριξα λίγο περισσότερο.
Με σύμμαχο βέβαια τις λιακάδες του φθινοπώρου που κράτησαν αρκετά, εφθασα να κόβω ντομάτες (υπάίθριες) μέχρι παραμονές Χριστουγέννων. Μέχρι και πολτό εφτιαξα κάμποσες.
Αποψη : Μη φοβάστε να δοκιμάζετε διάφορες τεχνικές και να πειραματίζεστε. Αξίζει και σγουρα θα είστε κερδισμένοι !!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΑΠΙ

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3998 από ΑΠΙ
Απαντήθηκε από ΑΠΙ στο θέμα ΚΛΑΔΕΥΕΤΕ Η ΝΤΟΜΑΤΑ; ΕΑΝ ΝΑΙ, ΠΩΣ;
Ιλια καί Σταύρο πολλά τά ευχαριστώ.
Τόσα βιβλία έχω, σέ κανένα δέν αναφέρωνται αυτές οί λεπτομέρειες, ειδικά γιά τήν αποφύλλωση, πού έψαχνα.
Καί πάλι ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.102 δευτερόλεπτα